SOUTĚŽ o masážní válec a tejp od Kine-Max

SOUTĚŽ o masážní válec a tejp od Kine-Max

V dnešní tradiční nedělní soutěži můžeš vyhrát masážní válec a kineziologický tejp od Kine-MAX! Masážní válec je ideálním nástrojem pro regeneraci každého běžce.

Pravidla soutěže: Označ příspěvek k soutěži na naší facebookové stránce ‚To se mi líbí‘ a do komentáře nám napiš, jakou barevnou kombinaci tejpu a válce by sis vybral/a? Nabídku válcu nalezneš zde, tejpy zde.

Soutěž poběží do úterý 16. dubna do půlnoci.

Masážní válce patří mezi jednu z moderních technik regenerace, rehabilitace svalů a především svalových fascií. Správnou funkci svalů z velké části obstarává přísun čerstvé krve a v ní obsažené živiny. Právě stlačením/masáží svalů a svalových fascií, které jsou na povrchu svalů, dochází k uvolnění a následnému vyčištění/odplavení škodlivých látek. Opakováním tohoto procesu dochází k lepšímu prokrvení/vyčištění a následnému urychlení regenerace svalů a svalových fascií.
Klasická masáž je velmi efektivní, ale jedině „samomasáž“ masážním válcem, kdy si pacient/uživatel sám nejlépe uvědomuje, která část jej bolí a kterou část má promasírovat/proválcovat, Vám poskytne maximální úlevu a regeneraci namožených částí těla.

Kine-MAX Tape CLASSIC je revolučním řešením v oblasti sportovní medicíny, fyzioterapie a ortopedie. Používá se při podpoře sportovních výkonů, prevenci a léčbě akutních i chronických onemocněních pohybového a kloubního aparátu, zlepšení krevního a lymfatického oběhu a podpoře reparačních procesů tkání.