Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Ano, mám mladšího chlapa! Kuklová exkluzivně o novém příteli a svatbě

    Lásku si už herečka opravdu zasloužila. | foto: Profimedia.cz/Instagram

    Sympatická herečka Michaela Kuklová (51) neměla v životě zrovna štěstí na muže. Vypadalo to, že už na ně úplně zanevřela a bude žít jen se svým synem Románkem. Ale teď se na princeznu Jasněnku usmálo konečně štěstí. Sice o svém novém partnerovi mluvit nechtěla, pro Expres ale udělala výjimku a prozradila detaily jejich vztahu.

    Herečka Michaela Kuklová to neměla v životě moc lehké. Žila patnáct let s hercem Jiřím Pomejem, ale vztah kvůli jeho dluhům a žárlivosti skončil katastrofou.

    Ani vztah s podnikatelem Romanem Holomkem, s nímž má syna Románka, nedopadl zrovna růžově. Místo svatby přišel rozchod. 

    Ale teď to vypadá, že konečně narazila na toho pravého. Alespoň z hereččiných slov je cítit nadšení a láska k novému partnerovi Josefu Wittnerovi (39).

    „On to tak nový vztah zase úplně není, jen jsme se tím nikde nechlubili. Jsme spolu už půl roku a jsem opravdu šťastná,“ rozpovídala se Kuklová pro Expres.

    Jak se vlastně pár seznámil? „My už se známe dlouhou dobu, věděli jsme o sobě, ale nikdy v tom nebylo víc. Pak přišlo pozvání na kafe a už jsme spolu zůstali,“ smála se Michaela, na které je poznat, že je opravdu šťastná.

    Míša je opravdu zamilovaná, sama říká, že je to s Josefem vážný vztah.

    Co její partner dělá? Je snad z branže jako ona, nebo je mimo showbyznys, v němž stejně vztahy dost často nemají dlouhého trvání?

    „Není z branže, naštěstí. Pracuje ve strojírenství, je to normální zaměstnanec. Jen je špatné, že pracuje na Moravě, takže nemáme na sebe tolik času, jak bychom oba dva chtěli,“ řekla posmutněle herečka, která se ale alespoň více těší na svého miláčka. 

    „Proto zatím ani společné bydlení neřešíme, protože by to nemělo cenu. Ale můžu opravdu říct, že je to velmi vážný vztah. Josefa zná i můj syn, celá rodina, všichni jsou z něj nadšeni a já nejvíc,“ pousmála se princezna Jasněnka.

    Míša má mladšímu partnerovi rozhodně co nabídnout.

    Když je ten vztah tak vážný, nepomýšlela třeba na vdavky? Sice má s manželským svazkem špatné zkušenosti kvůli Jiřímu Pomejemu, ale když s Josefem počítá do budoucna, nezměnila názor?

    „O svatbě bych nerada mluvila, necháme si to pro naše soukromí,“ mlžila herečka, na níž ale bylo znát, že by se sňatku asi nebránila. Nač čekat, když ho tolik miluje.

    „Milujeme se, ale už to není taková ta zamilovanost jako v mládí, nemáme růžové brýle, víme o svých nedostatcích a stejně jsme spolu šťastní. Nežárlíme na sebe, nebo partner to nedává na sobě najevo, já z toho taky vyrostla, prostě si věříme,“ vysvětlovala, jak to mezi sebou mají.

    Syn Roman si maminčina nového partnera oblíbil.

    Ani věkový rozdíl mezi nimi není problémem? Přece jen je Míša už maminka od rodiny a ve vztahu není sama, ale musí brát ohledy i na syna Románka.

    „Já ten věkový rozdíl nepociťuji vůbec. Kdybych o tom čísle nevěděla, ani o tom nevím, že je mladší. Je daleko vyspělejší než muži v jeho věku, kteří se dost často hledají. Ale my si rozumíme ve všech ohledech. Máme společné zájmy, pohled na sport, prostě dokonalá shoda,“ uzavřela vyprávění krásná Míša.

    Sama už v lásku ani nevěřila, proto se divila, že jí Josef přišel do cesty, když to nejméně čekala. Ale nechtěla se tomu bránit a teď může říct, že je po všech těch peripetiích opravdu šťastná. 

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 9:02 úterý 13. srpna 2019. Anketa je uzavřena.

    • Super
      106
    • Haha
      33
    • Sladký
      21
    • Trapas
      20
    • Tvl
      20
    • Cože
      14