Hlavní obsah

Vztah na dálku: Jak ozvláštnit sexuální život

Novinky, lin

Zdravý sexuální život je důležitou složkou každého vztahu a je potřeba ho živit, aby nevyčpěl. U vztahů na dálku to platí dvojnásob. Naštěstí díky moderním technologiím je to snazší než kdy jindy. Jak opepřit vztah, aniž byste museli překonat sebedelší vzdálenost?

Foto: Profimedia.cz

O vztah na dálku se musíte starat.

Článek

1. Naučte se mluvit o svých pocitech, potřebách i touhách

„Buďte ke svému partnerovi otevření. Klíčem k fungujícímu vztahu na dálku je totiž otevřená komunikace. Nestyďte se experimentovat s intimními aktivitami, které vám oběma dělají dobře. Zároveň se nebojte podělit o vaše vášně a buďte tolerantní i k partnerovi,“ říká autorka blogu Jak přežít vztah na dálku, Jennifer Craigová.

2. Začněte se sextingem

„Sexuální hračky či sex přes video mohou být obzvláště pro začátečníky nekomfortní a stresující. Pokud je to i váš případ, zaměřte se na sexting, což jsou erotické zprávy, které si navzájem vyměňujete s partnerem. Tato aktivita ve vašem vztahu udrží intimitu, a přesto si nebudete připadat trapně a nekomfortně,“ doporučuje Craigová.

3. Vytvořte si tajné sdílené fotoalbum

Pokud chcete sexting něčím okořenit, vytvořte si sdílené album, do kterého můžete vkládat své intimní fotografie. Uvidíte, že peprnými obrázky přitáhnete partnerovu pozornost, a navíc ho navnadíte na společné setkání.

4. Naplánujte si pravidelné schůzky online

Ať už audiovizuální hovory budete trávit jakkoliv, nezapomeňte se domluvit na pravidelnosti. Při vztahu na dálku je důležité, aby vztah nezakrněl a vy se vzájemně neodloučili, čemuž hovory přes aplikace zabraňují.

5. Vyzkoušejte nové technologie a sexuální hračky

Moderní technologie jdou stále více dopředu a to samé platí i pro sexuální hračky, které vám umožní mít sex, i když vás s partnerem dělí několik časových pásem. Porozhlédněte se na internetu a vyberte si mezi velkým množství zařízení, které vám umožní interaktivní sexuální zážitek napříč vzdáleností. Zařízení navíc můžete synchronizovat i s tím partnerovým a vzájemně si tak splnit nejrůznější touhy a fantazie.

6. Stará dobrá pošta

Pokud si nepotrpíte na nejnovější virtuální vymoženosti a raději dáváte přednost klasickému vztahu okleštěnému od inovací, pak můžete vyzkoušet tradiční posílání milostných dopisů prostřednictvím pošty. Můžete si vytvořit alter ego nebo buďte sami sebou a pište zamilované nebo erotické dopisy podle vašeho gusta.

7. Nespoléhejte se pouze na svého partnera

Realitou vztahu na dálku je, že občas zkrátka budete muset čelit sexuálním frustracím. Zapomeňte ale na nevěru a raději se zaměřte na masturbaci. Umožní vám udržet své sexuální chutě a touhy na uzdě, aniž byste přišli o svůj apetit,“ říká sexuální terapeutka Nazanin Moaliová.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám