Poslední roky tvrdila, že o vztazích nechce ani slyšet. Když po pěti letech samoty dala ve svém srdci šanci fotografovi Jiřímu Kášovi (39), po půl roce byl konec. „Jsem šťastnější od doby, co nemám chlapa. Žádná láska není na obzoru, sice něco proběhlo, ale to nestojí za řeč,“ tvrdila ještě loni v září.

Podle zjištění Blesku ale minimálně tři měsíce nato už randila se sympatickým absolventem MBA studia na Newton College. Pohádková princezna Jasněnka se svým štěstím pochlubila ale teprve letos v březnu. Tedy jak se to vezme. Její přítel se kryl za černá skla brýlí, někteří si tak mysleli, že se tulí ke svému expříteli, který cvakal holky i pro pánský magazín.

Je mi s ním hezky

„Jelikož je mi s přítelem Pepínem hezky a nerada bych ho vyměnila za expřítele, tak už se objednal na plastiku. Na matriku, aby se přejmenoval, si zajde zítra,“ komentovala to s humorem sobě vlastním koncem března. A teď se odhodlala odkrýt jeho totožnost úplně – zveřejnila zamilovanou fotku z výletu autem. „Nádherná jízda. Bezpečí. Můj muž. Moje láska. Moje štěstí. Osud,“ komentovala snímek.

Podle zjištění Blesku má Josef z předchozího vztahu malého synka, stejně jako herečka syna Romana (10). A společnou řeč najdou překvapivě i o filmování. Josef se sice živí na vysoké manažerské funkci, mezi herci ale nemá jenom kamarády. Před čtyřmi lety si střihl menší roličku v akčním dramatu o dluzích Lovci a oběti. Snad s ním bude bývalá manželka Jiřího Pomeje(†54) konečně šťastná.

Fotogalerie
56 fotografií