Orientační nabídka


Znak města Mladá Boleslav (odkaz na titulní stránku) 

Statutární město Mladá Boleslav - Oficiální stránky


 

V červnu se můžeme těšit na rally veteránů

logo Oldtimer Bohemia Rally
Do konání Oldtimer Bohemia Rally 2019 – FIVA v Mladé Boleslavi zbývají ještě dva měsíce a pořadatelé již evidují téměř 55 závazných přihlášek z tuzemska i zahraničí. „Kompletní seznam přihlášených posádek zveřejníme až po uzavření příjmu přihlášek,“ řekl ředitel Oldtimer Bohemia Rally 2019 – FIVA Mgr. Josef Macoun. Zatím nejstarším přihlášeným vozidlem jsou dva krásné motocykly BSA 770 E28 (1928), které budou řídit Libuše Šulcová a Vladimír Šulc.
 

 
 

Centrem mezinárodně významného setkání automobilových veteránů bude Kulturní Dům Mladá Boleslav, kde bude sídlo ředitelství, bude zde probíhat administrativní přejímka a v těsné blízkosti i technická přejímka. Na Staroměstském náměstí bude postavena startovní rampa, ze které se všichni historičtí krasavci vydají na trať všech tří dnů. Na soutěžní posádky bude také čekat nová koncepce úkolů, které budou umístěny na trati jednotlivých etap. Jeden z měřených úseků pro posádky bude v Mladé Boleslavi na Komenského náměstí, aby byl blíže pro diváky.

Oldtimer Bohemia Rally 2019 se jede od čtvrtka 13. června do soboty 15. června. Ve čtvrtek 13. 6. v 16:00 posádky odstartují do ulic Mladé Boleslavi a nejbližšího okolí. V pátek 13. 6. v 8:30 vyrazí z Mladé Boleslavi do Jizerských hor a odpoledne se do pořadatelského města vrátí. Sobotní putování (15. 6. – start 8:30) je naplánované do Českého ráje. Ten samý den se rally vrátí do Mladé Boleslavi a vyvrcholí večerním slavnostním vyhlášením výsledků s předáním cen.

Více informací na www.obr-mb.cz

 
Zveřejnil: Pavel Šubrt
Vytvořeno / změněno: 15.4.2019 / 15.4.2019

Kontext

Umístění: Složky dokumentů > Aktuality
Počet návštěv: 711
 

Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém