O nás
 
Kontakt
 
in Web czech .cri.cn

Hlavní stránka  Cestování  Kultura  Byznys  Komunikace  Čínština  Hudba  Foto  Čínská encyklopedie  Stará stránka

Čína je ochotna stát se ideálním místem pro tvořivost a podnikání talentovaných lidí z různých států
2019-04-15 16:24:27 cri

Dnes byl ve městě Shenzhen (Šen-čen) zahájen 17. Čínský mezinárodní veletrh talentů, kterého se účastní zástupci více než 4000 odborných organizací z 50 států a oblastí.

Letošní veletrh je zaměřen především na technickou tvořivost a připravil 26 akcí v 9 oblastech, včetně shenzhenského fóra, výstavy, konference a kontraktačního veletrhu. Organizační strana doufá, že prostřednictvím odborných služeb podpoří rozvoj globálních inteligentních a inovačních zdrojů v Číně.

Čínský mezinárodní veletrh talentů se od svého založení v roce 2001 rozvinul v komplexní a důležitou platformu týkající se talentů, techniky, programů, financí a řízení. Čínský ministr vědy a techniky Wang Zhigang (Wang Č´-kang) se vyslovil v tom smyslu, že dnešní Čína má větší potřebu talentovaných lidí než kdykoliv v historii. Čína v posledních několika letech dál uvolnila podmínky, zjednodušila postupy a poskytla větší pohodlí zahraničním talentům v oblasti víz, ubytování, sociálního zajištění a vzdělání pro děti. V roce 2018 vydala Čína 336 tisíc pracovních povolení pro zahraniční talenty. V současné době pracuje v Číně přes 950 tisíc cizinců.

Příslušné zprávy
Přidat komentář
© China Radio International.CRI. All Rights Reserved.
16A Shijingshan Road, Beijing, China