CZK/€ 25.230 -0,02%

CZK/$ 23.714 +0,00%

CZK/£ 29.540 +0,02%

CZK/CHF 26.023 +0,17%

15. 04. 2019

0 komentářů

Martin Fojtík přešel z Fincentra Reality do Bidli

 

Novým členem představenstva společnosti Bidli se stal spoluzakladatel Fincentrum Reality Martin Fojtík. V Bidli bude mít Martin Fojtík na starosti divizi staveb, energií, rekonstrukcí, designu a interiérů a zároveň se bude věnovat optimalizaci marketingu a rozvoji nových technologií.

Loading



 

Do svého příchodu do Bidli působil Martin Fojtík ve Fincentru Reality jako provozní ředitel a jednatel společnosti. Předtím pracovat také pro Seznam.cz v divizi Sreality.cz nebo homesweethome.cz.

“V dnešní době lidé často požadují kromě standardního servisu i odborné služby, které jim ulehčí život. Ať už je to kompletní výstavba rodinné dřevostavby naší výroby, dodávka energií nebo návrhy a realizace nových interiérů, mám radost, že můžu společně s kolegy na těchto službách pracovat,” uvedl Martin Fojtík.

Společnost Bidli poskytuje služby z oblasti realit, financování bydlení, výstavby rodinných domů a developerských projektů. “Od začátku fungování Bidli se snažíme mít v týmu ty nejlepší z oboru. Jsme proto velmi rádi, že se naše řady rozšířily o zkušeného člověka, se kterým se shodneme nejen na firemních hodnotách a způsobu práce, ale také lidsky,” říká předseda představenstva a výkonný ředitel společnosti Bidli Jiří Lejnar.
Zdroj : Tisková zpráva Bidli

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Zdroj a více informací: CII750.cz


Související články

8D: Týmové řešení problémů jako investice

Nejefektivnější programy snižování nákladů nutně nezačínají úmyslem náklady snižovat. Zlepšování procesů každopádně znamená finanční prospěch. Čím více je snižování nákladů ignorováno, tím větší jsou nakonec úspory, zaznívá v jedné z knih věnovaných neustálému zlepšování produktů a procesů. Jedná se o potírání plýtvání a škrty čehokoli, co nepřidává hodnotu, […]

Text: Radovan Novotný

Foto: Shutterstock

02. 10. 2023


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *