Reklama:

Mrazivý duben rozehřála 360tka

Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Soutěže

[Tisková zpráva] Druhý závod 360tka sezóny je za námi. V sobotu 13. dubna závodníci protnuli cílovou pásku v Riegrových sadech. Sobotní 360tka byla plná překvapení. Vše začalo počasím, které se i přes nepříznivé předpovědi umoudřilo, a nakonec nesněžilo. Závodníci i v chladu podávali parádní výkony. Hvězdou závodu se stala Lenka Švábíková, která suverénně bojovala o titul absolutního vítěze, nedala šanci ani mužům kromě Radka Simandla.

Právě Radek, který s Lenkou doskákal do cíle jako správný gentleman, obětoval pár žabáků, aby spolu s Lenkou urvali titul absolutního vítěze s časem 0:35:26.

Velké povzbuzování proběhlo i na závěr závodu. Hromadná podpora posledního závodníka v cílové rovince bolestivých žabáků je důkazem toho, že 360tka podporuje sportovního ducha, týmovost a zdravou rivalitu. Tyto hodnoty se snaží předat i dětským závodníkům. Právě dětí se dostavilo velké množství. Dobrovolníka Michala prohnala na trati skupina mladých sportovců a budoucích hvězd dospělácké kategorie. O závodníky i přihlížející bylo během dne dobře postaráno. Vystoupil také Progy, autor originálního songu 360tky - Ty na to máš.

Atmosféra byla strhující a všichni ze sebe vydali maximum. V tomto závodě získali někteří další dílek do originální medaile Trinitas. Poslední část ale získají19. května v Chrudimi, kde také vypukne boj o trofej pro absolutního vítěze sezóny 2019 z dílny desa.cz.

V Chrudimi se můžete těšit také na start batolat! Bude zde vytvořena závodní rovinka pro ty nejmenší. Závod podporuje Terezku, která přišla závodníky v Praze podpořit. Do kasičky přibude také startovné z Běhu pro Terezku, který se uskuteční už 22. června v Prachovicích! Už teď se těšíme, až dostaneme zprávy z delfinoterapie, která Terezce moc pomáhá.

Všichni dokázali bojovat s vlastním tělem i myslí a obhájili tak heslo závodu - TY NA TO MÁŠ!




Související články:

Diskuse k článku:
Reklama:
Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.

Zobrazit všechny příspěvky







Jméno: pamatovat
Heslo:
Víte, že...
...poslední objednávka v obchodě
Ronnie.cz byla před 76 sekundami?



Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2024 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2024 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
MAGAZÍN OBCHOD AKADEMIE
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie