Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Táta i děda najednou! David Koller (58) z Lucie čeká narození VNUKA I SYNA

David Koller
Zdroj: Profimedia.cz
+ Další 2 fotografie
EXKLUZIVNĚ
U Kollerů a Střihavků se už za pár měsíců budou dít velké věci! Známí čeští rockeři nejenže očekávají narození vnoučete svých dětí Evy Střihavkové a Adama Kollera, David Koller (58) ale podle našich exkluzivních informací bude taky brzy čtyřnásobným tátou!

Celá situace připomíná film Hlava rodiny 2 - Tatínek nebo dědeček z roku 1995, v níž se Steve Martin v roli George Bankse musí vypořádat jak s těhotenstvím dcery, tak své manželky. Jiné je jen to, že pokud víme, lídr kapely Lucie se zatím znovu neoženil a nemá dceru, ale plodného syna.

O tom, že se dlouholetí partneři Adam a Eva stanou rodiči (a tím pádem i jejich slavní tatínkové dědečky), informoval první Top Star. Eva Střihavková, která je nyní v šestém měsíci, televizi zprávu potvrdila, z novinářů si ale udělala legraci, že čeká trojčata. Podle našeho dobře informovaného zdroje ale ve skutečnosti půjde samozřejmě o jedno dítě.

Dvojice momentálně dlí na Sicílii a televize proto spekuluje, jestli tam také nedojde ke svatbě. Ta ale má proběhnout později a ještě je otázkou, kde vůbec.

Tátou i dědou

Celá situace je ale pikantní právě proto, že se muzikant David Koller bude se synem přetahovat o to, která z partnerek přivede potomka na svět dřív. „David bude taky tátou, taky v srpnu. Ještě se neví, jestli se dřív narodí Davidův vnuk, nebo strejda či tetička dítěte syna Adama a jeho snoubenky Evy,“ prozradil nám věrohodný zdroj dobře obeznámený s celou situací.

David Koller má zatím právě Adama (32), Benjamina (15) a Nikolu (12). První žena Alena ho už před mnoha lety opustila, když se zamilovala do tehdejšího podnájemníka manželů Dana Bárty, s nímž pak sedm let vychovávala Adama.

V roce 2003 se zpěvák oženil s modelkou Sylvou Sternovou, s níž má dva mladší kluky. Rozvod proběhl před šesti lety. Později byl spojován s výtvarnicí Kateřinou, loni ho novináři začali vídat s novou přítelkyní.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy