TOPlist

Honor 20 zná datum svého odhalení. Oslní nočním režimem

honor invite

Smartphony Huawei řady P30 již mají premiéru za sebou, nyní je čas na odhalení nových smartphonů dceřiného Honoru. Ten si před nedávnem stanovil poměrně smělý cíl stát se čtvrtým největším „výrobcem“ smartphonů na světě, přičemž nadcházející modelová řada Honor 20 mu k tomu má dopomoci.

Honor 20: vysoký výkon a skvělé noční snímky

K odhalení nových Honorů dojde 21. května v Londýně, podle oficiální pozvánky bude kladen důraz na kvalitní noční snímky. Spekuluje se, že bychom se oproti předchozím letům měli dočkat hned dvou vlajkových lodí – řadového nástupce loňského Honoru 10 s tříčočkovým fotoaparátem, a pak ještě vybavenější „Pro“ verze.

Ta si patrně vezme základ u smartphonu Huawei P30 Pro, včetně zoomovací kamery a zakřiveného displeje. Oba telefony má pohánět čipset Kirin 980, oproti svým nevlastním sourozencům od Huawei můžeme očekávat nižší cenu výměnou za některé kompromisy, např. absenci voděodolnosti a bezdrátového nabíjení.

honor 20 lite 1
Honor 20 Lite

Třetím v řadě se pak má ještě stát odlehčený model Honor 20 Lite, což bude standardní smartphone od Huawei spadající do střední třídy. I ten se dočká tříčočkového fotoaparátu, avšak dostane pouze slabší čipset Kirin 710 a 4 GB RAM.

Tiskové konference se bude účastnit i naše redakce, takže se můžete ihned po představení těšit na první dojmy přímo z místa dění.

Autor článku Jakub Karásek
Jakub Karásek
Příznivec mobilních technologií, konvertibilních zařízení a bezdrátového nabíjení, fanoušek tvrdé hudby a milovník rychlé jízdy v motokárách, na kole a na lyžích. Odpůrce FUPu, pomalého internetu a přerostlých smartphonů.

Kapitoly článku