Přejít k navigační liště

Zdroják » Zprávičky » Česká Python konference PyCon CZ se stěhuje do Ostravy!

Česká Python konference PyCon CZ se stěhuje do Ostravy!

Zprávičky Různé

Nálepky:

Po úspěšných ročnících v Brně a Praze se PyCon CZ, česká konference o Pythonu organizovaná Python komunitou, v letošním roce stěhuje do Ostravy. Konference se odehraje v prostorách bývalého důlního komplexu Hlubina v Dolní oblasti Vítkovice 14. až 16. června 2019.

První dva dny akce budou věnovány přednáškám, v neděli pak budou probíhat praktické workshopy. Novinkou v tomto roce je také samostatný PyData track.

Konference již zveřejnila keynotery a zároveň představuje první část přednášejících. Mezi hlavními osobnostmi letošního ročníku budou například Jackie Kazil, Karla Fejfarová, Christian Barra, Petr Viktorin a další.

Celý program bude složen z přednášek a workshopů jak pro začátečníky, tak i pokročilé Pythonisty. Bude uveřejněn v následujících týdnech a stejně jako další užitečné informace jej najdete na stránkách akce.

Vstupenky jsou již v prodeji a doporučujeme s jejich koupí neváhat, minulé ročníky byly vyprodány! :)

Komentáře

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentářů
Inline Feedbacks
View all comments

Enum a statická analýza kódu

Mám jednu univerzální radu pro začínající programátorty. V učení sice neexistují rychlé zkratky, ovšem tuhle radu můžete snadno začít používat a zrychlit tak tempo učení. Tou tajemnou ingrediencí je statická analýza kódu. Ukážeme si to na příkladu enum.