Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

UŽ PORODILA? Ewa Farna narození miminka ZASE TAJÍ, tvrdí fanoušci

UŽ PORODILA? Ewa Farna narození miminka ZASE TAJÍ, tvrdí fanoušci
Zdroj: Profimedia.cz, Instagram
+ Dalších 31 fotografií
Mají pravdu?
Už podruhé všechny tahá za nos! To si někteří fanoušci myslí o Ewě Farné (25), která nejprve zatajila samotné těhotenství a teď by to stejné mohla dělat s porodem. Ve společnosti se Farna objevila naposledy přes dvanácti dny, zanedlouho se jí navíc roztočí kolotoč pracovních povinností!

Že je Ewa Farna (25) jednou z největších tajnůstkářek českého šoubyznysu, vyšlo najevo v únoru. Tehdy oznámila, že je v požehnaném stavu, dlouhé měsíce předtím se jí to dařilo zamlčovat. A panuje podezření, že se jí takový kousek povedl znovu!

Podle některých fanoušků půvabné zpěvačky je možné, že už svého prvního potomka dávno porodila. Dávalo by smysl, že si s manželem Martinem Chobotem (30) chtějí užít první chvíle se synem v klidu a soukromí.

"Mám pocit, že už porodila. Má krásný nový videoklip," napsala Jarmila na Facebook. "Hodně bych se nasmála, kdyby to mrně už dávno bylo na světě a Ewa zase jen tahala všechny za nos," myslí si zase Maya.

A pokud zatím ne, tak Ewa musí porodit v nejbližších dnech. Už 15. května totiž vyráží na velkolepé turné po Česku a určitě nebude chtít riskovat, že by se to malé narodilo na pódiu uprostřed písničky. Ať je to jakkoliv, všichni držíme Ewě palce, aby vše dobře dopadlo!

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy