O nás
 
Kontakt
 
in Web czech .cri.cn

Hlavní stránka  Cestování  Kultura  Byznys  Komunikace  Čínština  Hudba  Foto  Čínská encyklopedie  Stará stránka

Han Zheng: Je třeba neustále otevírat nové oblasti reforem
2019-04-16 20:53:27 cri

Čínský vicepremiér Han Zheng (Chan Čeng) provádí inspekci v provincii Shaanxi (Šen-si). Zdůraznil, že provincie Shaanxi by měla svědomitě prosazovat rozhodnutí a plány ÚV KS Číny a čínské Státní rady, neustále otevírat nové oblasti reforem a silně psát novou kapitolu rozvoje.

Han Zheng navštívil lékárnickou společnost Hanwang (Chan-wang), automobilovou společnost BYD a další podniky, prošetřil situaci snížení daní, výrobu a obchod podniků, průmyslový rozvoj a technologickou inovaci a další. Také jednal se zástupci podniků a daňových oddělení a vyslechl jejich návrhy a připomínky. Han Zheng zdůraznil, že je třeba hluboce pochopit význam velkého snížení daní a dobře prosazovat všechny politiky a opatření na skutečné usnadnění zátěže podniků a stimulovat jejich vitalitu. Kromě toho je třeba nadále zvýšit schopnost služeb a úroveň daňových oddělení, svědomitě vyslechnout připomínky a žádosti podniků a vhodně řešit všechny problémy v procesu reforem.

Han Zheng také navštívil síň pro plánování projektu výstavby mezinárodního portu města Xi'an (Si-an), kde poukázal na to, že provincie Shaanxi by měla plně uplatnit své geografické výhody a obrovský potenciál, podporovat zlepšení zóny volného obchodu, celní zóny a přístavní zóny a nadále podněcovat výstavbu Pásma a stezky.

(Světlana)

Příslušné zprávy
Přidat komentář
© China Radio International.CRI. All Rights Reserved.
16A Shijingshan Road, Beijing, China