Lin-Manuel Miranda představuje svůj muzikál In the Heights

Lin-Manuel Miranda představuje svůj muzikál In the Heights

Po účinkování v loňském návratu Mary Poppins se Lin-Manuel Miranda pouští do dalšího muzikálu, jenž dostal název In the Heights. Miranda rovnou představil i herecké obsazení svého nového snímku.

5 0
16.4.2019

Lin-Manuel Miranda se nejvíce proslavil coby broadwayský herec, skladatel a režisér a roku 2008 zaujal muzikálem In the Heights. Následně zahájil i filmovou kariéru a loni se objevil ve filmu Mary Poppins Returns a za roli lampáře Jacka byl nominován na prestižní Zlatý glóbus. Uspěl rovněž na skladatelském poli a jeho soundtrack k animáku Moana patří mezi nejoceňovanější v rámci animovaných snímků.

Miranda loni zazářil ve filmu Mary Poppins Returns. Foto: Walt Disney

Nyní Miranda zveřejnil informaci, že jeho broadwayské dílo In the Heights uvidíme i na velkém plátně. Snímek natočí Jon M. Chu (Crazy Rich Asians) podle Mirandova scénáře a v hlavní roli uvidíme Jimmyho Smitse, jenž se proslavil jako mexický revolucionář Arroyo ve filmu Old Gringo a hlavně jako senátor Bail Organa ve třech filmech ságy Star Wars. Vedle Jimmyho uvidíme i Coreyho Hawkinse (Kong: Skull Island), Anthonyho Ramose (A Star Is Born), Melissu Barreru (Vida), začínající zpěvačku Leslie Grace a Olgu Merediz (Brooklyn Nine-Nine). Snímek do kin dorazí 26. června 2020.

Jimmy Smits zazářil ve snímku Old Gringo. Foto: Columbia Pictures

Co říkáte na obsazení nového Mirandova filmu?



Diskuze /0

Zatím žádné komentáře… Buď první!
Ale k tomu se musíš registrovat nebo se !

Filtr seriálů