Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Vzpomínky na tátu: Andrea Pomeje popsala, jak se malá Anička smiřuje s jeho smrtí

Vzpomínky na tátu: Andrea Pomeje popsala, jak se malá Anička smiřuje s jeho smrtí
Zdroj:
+ Dalších 23 fotografií
jiří pomeje
Stalo se jí to, co nechce zažít snad žádné dítě. Anička Pomeje (5) koncem února přišla o tátu, herce-bouřliváka Jiřího Pomeje (54). Zesnulému rodiči na dálku posílá dojemné znamení lásky!

O tom, že táta zemřel, se Anička dozvěděla několik dní po jeho smrti Ale snad vzhledem k jejímu věku to pro ni ještě není úplně pochopitelná událost. Proto když si na něj vzpomene, nepřichází chvíle smutku.

„O Jirkovi (54) se s ní bavím. Sem tam řekne: ‚Jé, tady jsme byli s tátou!‘ Nebo na něj upozorní, když uvidí fotku v nějakém časopise. Taky mu doma pravidelně zapaluje vonnou tyčinku. Nebere to ale smutně, nevnímá to tak, že už ho neuvidí. Na to je malá. Přece jenom jí víceméně zmizel ze života už před delší dobou, takže to pro ni není takový šok,“ řekla eXtra.cz Andrea Pomeje

Ta se po čtrnácti dnech vrátila z polopracovní cesty v Thajsku, kde byla i s přítelem Petrem Plačkem. Kromě dýdžejingu po večerech si stačili i užít moře

„Anička byla celou dobu u rodičů, na které je zvyklá. Je s nimi často. Byla středem pozornosti, každý den měla jinou zábavu. Navštěvovala i babičky, měla se jak na prázdninách. A samozřejmě jsme se každý den viděly přes videochat,“ dodala Andrea.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy