Hlavní obsah

Levný mobil od Honoru se dočkal vylepšené verze

Novinky, ort

Jedním z lákadel společnosti Honor mezi nejdostupnějšími telefony na trhu je aktuálně verze 8A. Ta se nyní dočkala vylepšené verze, která nabízí větší úložiště. Rozdíl v pořizovací cenovce mezi oběma modely je přitom pouze pár stokorun.

Foto: archív výrobce

Honor 8A

Článek

Honor 8A si odbyl premiéru na konci února na veletrhu MWC ve španělské Barceloně. Lákal především zajímavým poměrem cena/výkon, na pultech obchodů se totiž objevil za velmi příznivou sumu 3999 Kč.

Vylepšená novinka, která přichází do prodeje po pouhých dvou měsících, má úplně stejný název. Liší se pouze kapacitou úložného prostoru – narostl z 32 na 64 GB. V ostatních parametrech jsou oba modely zcela totožné.

Foto: archív výrobce

Honor 8A

Vzhledem k tomu, že cenovka narostla jen o tři stovky na 4299 Kč, jedná se opět o velmi zajímavou možnost ke koupi. Sluší se nicméně podotknout, že obě verze mají zároveň k dispozici slot na paměťové karty.

Výkon je totožný

Za zmiňovanou sumu lidé získají 8jádrový procesor Mediatek MT6765. Displej nabízí úhlopříčku 6,09 palce s rozlišením HD+ a po vzoru dražších modelů zabírá prakticky celou čelní stranu. Pouze v horní části je malý ostrůvek ve tvaru kapky, ve kterém se ukrývá čelní fotoaparát. Ten nabízí rozlišení 8 Mpx a světelnost f/2.0.

Zadní fotoaparát nabízí rozlišení 13 Mpx a je napojený na světelný objektiv f/1.8.

Samozřejmostí jsou bezdrátové adaptéry bluetooth 4.2 a wifi ac, stejně jako podpora mobilních sítí 2G, 3G a LTE. Vše pracuje pod operačním systémem Android. Pro úplnost doplňme, že kapacita baterie činí 3020 mAh.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám