Služba Mercuryo je nyní dostupná i v Evropě

Služba Mercuryo je nyní dostupná i evropským uživatelům (PRNewsfoto/mercuryo.io)

Služba Mercuryo je nyní dostupná i evropským uživatelům (PRNewsfoto/mercuryo.io)

Zakladatelé platební služby Mercuryo pro kryptoměny oznámili, že služba Mercuryo bude nyní dostupná i pro obyvatele zemí Evropské unie

Zakladatelé platební služby Mercuryo pro kryptoměny, na své oficiální Facebookové stránce oznámili, že tato služba je nyní k dispozici i pro obyvatele členských zemí Evropské unie. V oficiálním komentáři, Peter Koziakov, ředitel firmy pro vývoj, řekl:

"Velice nás těší, že se nám konečně podařilo dokončit úpravu všech parametrů, které byly nutné k tomu, aby náš systém mohl fungovat i v Evropě. Udělali jsme hodně práce na tom, abychom službu Mercuryo uvedli do souladu s evropskou legislativou pro kryptoměny a platební služby. Evropský trh je tak pro nás základnou pro budoucí rozšíření do celého světa. Věřím, že služba Mercuryo má potenciál stát se oblíbeným kryptoměnovým platebním nástrojem pro lidi z celého světa," řekl Petr Koziakov.

Mnoha odborníkům připadá evropský trh zkostnatělý a málo rozvinutý, ale sociologické studie ukazují opak.

66% oslovených Evropanů slyšelo o kryptoměnách. Méně než 1 člověk z 10 (9%) do kryptoměn investovalo. A navíc 16% oslovených Evropanů hodlá v budoucnu kryptoměny nakoupit, což naznačuje, že zájem toto platidlo se zdvojnásobí. Vzhledem k tomu, že třetina oslovených Evropanů (34%) o kryptoměnách neslyšela, může růstový potenciál dokonce překonat všechna očekávání.

Kromě toho asi jedna třetina respondentů z Evropy (35%) označila kryptoměny jako „budoucnost online plateb“. 30% respondentů naznačilo, že by mohli využít digitální měny k nákupům od zahraničních dodavatelů.

Co se týče kryptoměny bitcoin (BTC), odborníci se domnívají, že její hodnota by mohla růst díky tomu, že na trh přichází nové investiční fondy, které se specializují na obchodování v BTC nebo ostatních kryptoměnách a také nové služby, jako je například Mercuryo.

O službě Mercuryo

Mercuryo je platební služba pro všechny nákupy v kryptoměnách, která umožňuje převody jakýchkoli částek v kryptoměnách po celém světě, a to včetně rychlé směny kryptoměn na dolary a euro.

https://mercuryo.io/

https://www.facebook.com/mercuryo.io

https://twitter.com/Mercuryo_io

https://tele.click/mercuryo_eng

https://medium.com/mercuryo

Fotografie: https://mma.prnewswire.com/media/872671/Mercuryo.jpg

KONTAKTNÍ INFORMACE: Anton Repnikov, +79169765882

PROTEXT

Klíčová slova Estonsko-finance-trh-mercuryo.io

Oblast
Evropa, EU, NATO (es)

Kategorie
Finance, ekonomika
Obchod, marketing

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.