Trade News láká do USA a Kanady

Na americkém trhu jsou příležitosti všude. Je to největší trh na světě, tak proč jich v pozici českého investora nebo české firmy nevyužít? Češi jsou velmi inovativní, dokážou přicházet s novými vynalézavými řešeními a zároveň mají výbornou pracovní morálku, takže splňují hlavní kritéria úspěchu v USA. Jde o to nebát se rizika! říká v exkluzivním rozhovoru pro dubnové TRADE NEWS velvyslanec USA v České republice Stephen B. King.

Zástupci CzechTrade v USA se shodují, že právě nyní je ta správná doba! A tvrdí, že máme na víc. Pokud jsme schopni exportovat do Velké Británie za 206 miliard korun, pak do USA by toto číslo mělo být naším cílem také. Zatím jsme sotva pokořili hranici 91 miliard. Nejen oni v čísle radí, jak na to.

Nadějné vyhlídky pro české exportéry se otevírají i v Kanadě v souvislosti s obchodní dohodou CETA mezi EU a zemí javorového listu. V loňském prvním roce prozatímního provádění dohody stoupl vzájemný obchod o více než 31 %, s čímž souvisí také praktické zjednodušení podnikání v Kanadě. Země navíc nyní zažívá technologický rozkvět a v čele s Torontem se stává uznávaným technologickým centrem.

V těchto dnech vychází TRADE NEWS zaměřené na Severní Ameriku. Jako obvykle v něm najdete další exkluzivní rozhovory, články, analýzy, původní infografiky i zkušenosti českých exportérů.

Druhé letošní vydání magazínu o obchodu a exportu vychází auditovaným tištěným nákladem 8200 kusů na 84 stranách. Již osmým rokem ho pro vás připravuje a vydává agentura ANTECOM jako magazín Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR.

TRADE NEWS je distribuován bezúplatně přímo k manažerům firem s rozhodující pravomocí. Zdaleka se nejedná pouze o členy AMSP ČR, ale také o další společnosti a instituce. Je připravován ve spolupráci s Ministerstvem průmyslu a obchodu ČR, agenturami CzechTrade a CzechInvest, dalšími institucemi podporujícími český vývoz, jako jsou například EGAP, ČEB, ČMZRB, ICC ČR, a s Ministerstvem zahraničních věcí ČR.

Více informací také na: www.itradenews.czwww.tradenews.cz

Kontakt:

ANTECOM s.r.o.

TRADE NEWS

Redakční servis: +420 602 313 176

produkce@antecom.cz

www.itradenews.cz

www.tradenews.cz

www.techedu.cz

www.age-management.cz

www.srdceslaskou.cz

www.facebook.com/srdceslaskou

priloha

priloha

priloha

Klíčová slova ČR-USA-Kanada-obchod-média-hospodářství-firmy-Antecom-TRADE NEWS

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Média, společnost a životní styl
Finance, ekonomika
Obchod, marketing

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.