Manažerkou oddělení oborových služeb Seznam.cz se stává Kateřina Peštuková

Kristýna Hořovská 17. dubna 2019

Obchodní tým internetové tuzemské jedničky Seznam.cz má od dubna nového člena, manažerku oddělení oborových služeb. Na tuto pozici nastoupila Kateřina Peštuková, která tak převzala po Milanu Šmídovi odpovědnost za oblast oborových služeb (Zboží.cz, Sreality.cz, Sauto.cz, aj.).

Peštuková do Seznamu přináší zkušenosti z mezinárodního obchodu. Jako ředitelka divize privátních značek společnosti Energizer/Edgewell dlouhodobě řídila mezinárodní tým pro expanzi ve střední a východní Evropě.

Peštuková nyní přichází z konzultačně vývojové agentury Lundegaard, kde působila na pozici Key Account Manager pro vybrané klíčové zákazníky a získávala zkušenosti z oblasti IT. „Ráda bych Seznam nakazila svou energií a radostí učit se nové věci. Pracovala jsem v různých oblastech, od státní správy, po telco, FMCG i IT a vždy se mi osvědčilo, že správná motivace lidí vede k dobré spolupráci, výsledkům, a navíc také k dlouhodobé spokojenosti v týmu. Věřím, že se nám to společně podaří i v Seznamu,“ říká Peštuková.

Kristýna Hořovská

PR specialista

Sdílet na sítích