Microsoft je druhým nejatraktivnějším zaměstnavatelem v Česku

Rudolf Urbánek, generální ředitel Microsoft Česká republika a Slovensko, a Martin Hasinec z HR oddělení Microsoftu přebírají ocenění Randstad Award pro druhého nejatraktivnějšího zaměstnavatele v ČR.

Společnost Microsoft se stala druhým nejatraktivnějším zaměstnavatelem na českém trhu. Prestižní ocenění Randstad Award, o kterém v nezávislém průzkumu rozhoduje široká veřejnost, převzal generální ředitel Microsoftu Rudolf Urbánek na slavnostním galavečeru ve Veletržním paláci v Praze.

Ocenění Randstad Award pro nejatraktivnější zaměstnavatele v České republice se uděluje na základě výsledků z největšího celosvětového průzkumu zaměstnaneckých preferencí Randstad Employer Brand Research, který probíhá již 19 let. Průzkum zkoumá atraktivitu největších zaměstnavatelů v jednotlivých zemích a také aspekty, dle kterých se uchazeči rozhodují při výběru zaměstnavatele. Letošního devatenáctého ročníku se zúčastnilo více než 200 000 respondentů ze 32 zemí. V České republice se průzkum uskutečnil podruhé, a to na vzorku 4 778 respondentů, kteří hodnotili atraktivitu 150 největších zaměstnavatelů z privátního sektoru.

„Ocenění si vážíme a jsme velmi rádi, že společnost Microsoft se na předních příčkách žebříčku atraktivních zaměstnavatelů v Česku objevuje pravidelně. Těší nás, že nám lidé dali hlas kvůli důrazu na moderní a flexibilní pracovní prostředí a vnímají nás díky inovativnímu přístupu jako jednoho z top zaměstnavatelů u nás,“ uvedl Rudolf Urbánek, generální ředitel Microsoft Česká republika a Slovensko.

Kromě absolutních vítězů se v rámci Randstad Award oceňovali i nejatraktivnější zaměstnavatelé z oborů finanční služby a bankovnictví, podnikové služby, výroba, retail a spotřební zboží (FMCG).

TOP 10 nejatraktivnějších zaměstnavatelů v ČR:

  1. ŠKODA AUTO
  2. Microsoft
  3. Seznam.cz
  4. LEGO
  5. IBM
  6. Avast
  7. SAP Services
  8. Siemens
  9. Kofola
  10. Mall.cz

Tags: , ,

Related Posts