Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mark Wahlberg bude superagent


ikona
Mr. Hlad
bumblebeemark wahlbergsix billion dollar mantravis knight
Wahlberg se zase vyřádí 

Vypadá to, že diváci ani zástupci studií si toho ještě úplně nestačili všimnout a Mark Wahlberg je pořád považovaný za hvězdu, ale ono to tak úplně není. V posledních letech si totiž připsal pár propadáků, vloni komedii Instant Family nebo akční Mile 22, před tím Deepwater Horizon a Patriots Dax a i když poslední regulérní Transformeři a Táta je doma 2 vydělaly solidní peníze, čekalo se od nich o dost víc. Wahlbergovi by se nějaký hit hodil, a teď to vypadá, že ho možná i našel. S adaptací seriálu The Six Billion Dollar Man je spojovaný už docela dlouho, až teď má však projekt režiséra. A docela zajímavého. 

Filmovou verzi seriálu ze sedmdesátých let o bývalém astronautovi, jenž díky bionickým implantátům získá nadlidskou sílu a začne pracovat pro vládu, totiž natočí Travis Knight. Šéf studia Laika se vloni předvedl povedeným transformeřím spin-offem Bumblebee a pro tuhle práci by mohl být ideální. Povedlo se mu sladit nejen líbivou akci s humorem, ale i retro atmosférou a The Six Billion Dollar Man bude pravděpodobně stát částečně i na ní. Scénář píše autor Affleckova Zúčtování Bill Dubuque, kdy však výsledek uvidíme v kinech, to Warneři zatím neoznámili. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace