Zaklínačského seriálu od Netflixu se dočkáte ještě letos
zdroj: tisková zpráva

Zaklínačského seriálu od Netflixu se dočkáte ještě letos

18. 4. 2019 12:10 | Téma | autor: Šárka Tmějová |

Většina fanoušků fantasy seriálů je v tuto chvíli zaměstnaná sledováním a spekulováním o poslední řadě Game of Thrones, podle čerstvé zprávy od šéfa obsahu Netflixu Teda Sarandsa to ale nebude jediná letošní velká seriálová událost. Zaklínač s Henrym Cavillem v titulní roli prý totiž na streamovací službu dorazí do konce roku.

Natáčení seriálu láká množství nadšenců, kteří se snaží ulovit krátká videa nebo alespoň fotky seriálových interpretací svých oblíbených hrdinů. Díky tomu už jste mohli vidět Anyu Chalotru jako Yennefer i Annu Shaffer coby Triss. Geralt v podání Henryho Cavilla ale hledáčkům foťáků překvapivě uniká.

Zatím jste si ho tak mohli prohlédnout pouze v krátkém videu z testu v maskérně, což ovšem neznamená, že se Cavill médiím nepodělil o své postřehy. Kvůli roli Geralta na sobě prý musel zapracovat ještě víc, než před natáčením Supermana: „Jsem v nejlepší formě svého života. Nejvíc ze všech plánů, které jsem zkusil, na mě funguje kardio při přerušovaném půstu. Netušil jsem, že můžete hubnout tuk a přitom nabírat svaly.“

 

V natáčecí dny musel prý vstávat ve tři ráno kvůli líčení a úpravě vlasů a vousů, dvouhodinovému tréninku v posilovně a natáčení, které zabralo klidně patnáct až šestnáct hodin. Moc prostoru na osmihodinový spánek tam vážně není.

Osmidílný seriál na motivy knih Andrzeje Sapkowského podle plánu dorazí ve čtvrtém kvartálu letošního roku, tedy za pět až osm měsíců.

Nejnovější články