Krásné blondýny českého showbyznysu. Čím si nás získaly a kde jsou kočky s hlubokým dekoltem dnes

V české rybníčku najdeme žhavé blondýny, které vídáme v televizi i na internetu, a díváme se na ně rádi. Které celebrity jsme vybrali jako nejvnadnější blondýny?

sexy blondýny českého showbyznysu

Eva Perkausová

Jen 166 cm vysoká kráska se dostala v pouhých osmnácti letech na titulku magazínu Playboy. Tenhle fakt dokáže otevřít mnoho dveří, a tak se na nás dnes pětadvacetiletá blondýna usmívá z hlavních zpráv televize Prima. Nejdříve uváděla pořad Svět v barvách na TV Barrandov, pak si polepšila na Primě v Top Star magazínu. Dnes je přímou konkurencí Lucie Borhyové, která je esem v rukávu televize Nova. Tento rok ji dokonce překonala v divácké anketě oblíbenosti u diváků. Přitažlivost jí nikdo upřít nemůže.

Taťána Gregor

Je to ona, Taťána Kuchařová, akorát teď s tímhle překvapivým jménem. Narodila se sice na Slovensku, ale vyrůstala v českém Opočně. V roce 2006 vyhrála titul v mezinárodní soutěži Miss World, což je skutečně úspěch, protože je zatím jediná z České republiky. Od té doby se věnuje modelingu, instagramu, angažuje se v humanitárních projektech a samozřejmě založila vlastní nadaci. Prostě všechno to, co nepracující modelky dělají. Občas se mihne někde ve filmu. V roce 2016 se vdala za svého přítele, Ondřeje Brzobohatého, který si prý kvůli nabídkám práce v zahraničí nechal změnit jméno na Gregor, a na vlně dnešního trendu se tak rozhodla své jméno nepřechylovat.

Lucie Borhyová

Kdyby se v soutěži Co na to Češi ptali na známé české blondýny, Lucie Borhyová by byla určitě TOP. Krásná moderátorka hlavních zpráv televize Nova je bezpochyby jednou z divácky nejoblíbenějších tváří našich televizních obrazovek vůbec. Na Nově dělá 22 let, když v roce 1997 nastoupila jako pomocná redaktorka zpravodajství. Hlavní zprávy pak moderuje dlouhých 20 let, takže je to skutečně stálice. Diví se tomu někdo? Pořád se na ni dobře kouká a ještě dlouho bude. Její široký úsměv a milý projev je přesně tím, co by si stanice měla hýčkat. Pro nás je šampionkou našeho „výběru“.

Simona Krainová

Taková stálice českých blondýn je Simona Krainová. Možná překvapí, že je jí už 46 let, ale na jejím zevnějšku se to rozhodně nepodepsalo. Někdy se o ní mluví jako o herečce, což je hodně vzdálené realitě, a přestože se sem tam někde objevila v tuzemské tvorbě, jejím zaměřením zůstává povolání modelka, takže akce, večírky, focení pro kalendář, charita a podobně. Je také patronkou československé modelingové soutěže. V dobách, kdy chodila v šatech po molech před novináři, byla ve světě modelingu na špici a zdobila titulky všech světových módních časopisů.

Kateřina Brožová

Někteří na ni nedají dopustit, jiní ji bez milosti odsuzují. Kateřina Brožová je krásná žena, ale v jejím vzhledu i vystupování je něco, co některé diváky popuzuje. Katky vina to nejspíš není, protože je ve skutečnosti milá a příjemná. Minulý rok ukončila spolupráci na TV Barrandov a zároveň i vztah s jejím majitelem, Jaromírem Soukupem. Od té doby se na televizních obrazovkách neobjevila, tak se uvidí, co bude dál. Moderátorka také vystupuje v muzikálu a v různých televizních inscenacích, takže bychom se nebáli, že bude mít nouzi o práci. Přestože je v našem seznamu blondýn nejstarší (51), na její přitažlivosti jí to nic neubírá.

Dominika Myslivcová

Blonďaté bimbo z internetu má také přezdívku Česká Barbie, a do povědomí se dostala díky YouTube, kde točí materiál, o kterém se raději vyjadřovat nebudeme. Reklama ale vládne světu, takže své sponzory díky sledovanosti má a objevuje se na kdejaké párty pro „celebrity“ a osobnosti českého showbyznysu. Její pečlivě budovaný image blond kikiny trochu brání tomu, myslet si o ní něco pěkného. Ale dobře vypadá, to jí nikdo nevezme. Kdoví, kam to youtuberku jednou zavane. Stačí se svléknout pro nějaký časopis a možná ji jednou uvidíme i v televizi. Tak čauky mňauky, miláčci!

Miluše Bittnerová

Těžko byste v našem kraji hledali mezi blond celebritami vnadnější blondýnu. Miluše Bittnerová se kromě herectví věnuje moderování na rádiu Frekvence 1 v pořadu Kraus a blondýna. Česká Marylin Monroe měla vždy kolísavou váhu, ale její kila navíc se perfektně promítají v jejím dekoltu, a se svojí visáží se v žádném davu neztratí. Aktuálně živočišná kráska oznámila těhotenství, a v jejím případě bylo určitě načase. V jednačtyřiceti letech je první potomek skutečně na hraně!

Autor: Eduard Havel

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Beyoncé: nejúspěšnější umělkyně všech dob! Čím to, že tahle kočka vydělává stovky milionů dolarů a sbírá jednu cenu za druhou?

Celebrity vám radí, jak máte žít a co nesmíte dělat, samy se tím ale neřídí! Které známé osobnosti se shodily vlastními výroky? 1. část