Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.
Dětská hra | Child´s Play | 2019
csfd  imdb  kinobox
US premiéra: 21.07.2019
CZ premiéra: 25.07.2019
režie: Lars Klevberg
hrají: Aubrey Plaza, Brian Tyree Henry, Gabriel Bateman, Nicole Anthony

Dětská hra: Trailer 2


HODNOCENÍ REDAKCE
HODNOCENÍ ČTENÁŘŮ
VAŠE HODNOCENÍ
Mr. Hlad

Chucky je zpátky a mně to popravdě láká mnohem víc, než svého času návraty Freddieho Kruegera, Jasona nebo Leatherface. Ne že by nová Dětská hra vypadala bůhvíjak dobře, ale vypadá… řekněme správně. Samozřejmě evidentně dojde k nějaké té aktualizaci, aby v roce 2019 nevypadal děj úplně mimózně, ale jinak trailer vcelku úspěšně láká na krvavou řezničinu a poctivý slasher. Hrát si s diváky na to, jestli je Chucky živý, nebo je jeho neplnoletý majitel magor a vraždí on, je samozřejmě po spoustě sequelů nesmysl, takže mi vlastně vůbec nevadí, že těch mrtvol bude asi víc. A krom toho to vypadá, že nový Chucky bude v zabíjení chtít být podobně nápaditý jako originál a hlas Marka Hamilla na konci upoutávky je patřičně creepy na to, aby se fanoušci vyrovnali s faktem, že tentokrát nedabuje Brad Dourif. Slušná trailerová práce lákající na obstojný horor. Mně to stačí na to, abych se opatrně začal těšit.  

 

Dětská hra: Trailer


HODNOCENÍ REDAKCE
HODNOCENÍ ČTENÁŘŮ
VAŠE HODNOCENÍ
imf

Tohle je ten pravý Příběh hraček, milé děti. Remake hororu o vraždící panence od producentů remaku o vraždícím klaunovi? Proč vlastně ne, na tohle neustálé oprašování hororů si musíme zvykat, ačkoliv zrovna animatronická zrzavá hračka už asi trumfnout nepůjde (zvlášť s tehdejším geniálním dabingem a kreativními killy). Třeba nás ale autoři remaku překvapí. Stylizace traileru do podoby vlezlé televizní reklamy a otravná ozvěna popěvku jsou ostatně docela sympatické, a vždycky potěší, když se nehraje na klasickou šablonu, kdy se dozvíme úplně všechno hned z prvního traileru. Tedy ne že bychom už všechno nevěděli, protože jsme pamětníci a jednička nám vlezla pod kůži. A navíc to celé režíruje noname norský videoklipař, takže se neblíží žádná revoluce - jen snaha studia zjistit, jestli se tahle ďáblem posedlá hračka bude letos dobře prodávat. I tak ale nakonec volím smířené tři hvězdičky, podpořené potleskem zelenáčů, co ještě neměli tu čest, a také fanoušků nevyzpytatelné Aubrey Plaza.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace