Začíná mezinárodní autosalon v New Yorku

Tagy:  Mezinárodní autosalon v New Yorku, novinky zajímavosti, technologie, budoucnost, auta, modely vozy,

Sponzorované odkazy:

Začíná mezinárodní autosalon v New Yorku

Mezinárodní autosalon v New Yorku je domovem úžasné kombinace nových nápadů, technologických inovací, výkonu, efektivity, vysokého designu a budoucích automobilů. Letošní ročník New York Int'l Auto Show proběhne ve dnech 19. 4. až 28.4. 2019. Otevřeno bude od pondělí až do soboty v čase 10–22 hodin a v neděli včetně Velikonoc v čase 10–19 hodin.

Za ty roky bylo k vidění již tolik nezávislých automobilových společností, že to nelze ani spočítat. A v letošním roce je to taková big oslava designérů a inženýrů, kteří pokračují v tradici a nabízejí na takových akcích možnost sdílení svých nových výtvorů se světem.

Nač se můžete těšit? Přinášíme vám výběr bonbónků z akce přímo pro vás.

SUV Karlman KingSUV Karlman King

Karlman King

Karlmann King na autosalonu předvádí vizuální hostinu připomínající stíhací letoun stealth, je nejdražším SUV na světě s cenovkou 2,3 milionu dolarů. Mimořádné vozidlo s pohonem 6.8 V10 se silou 398 koní, je ručně vyráběno v Itálii, kde je jeho interiér individuálně přizpůsoben každému zákazníkovi. K dispozici je s pancířem, nebo bez něj.

supersport Qiantu K50 od firmy Mullensupersport Qiantu K50 od firmy Mullen

Mullen Technologies

Je nový americký výrobce elektrických vozidel, poprvé představí svůj luxusní elektrický supersport, Qiantu K50. Tento ohromující model kombinuje výkonný motor o výkonu 296 kW/402 HP umístěný v celohliníkovém rámu s aerodynamickým designem z uhlíkových vláken, který kombinuje lehčí hmotnost a silnější přítlak pro optimální výkon a manipulaci. Toto auto není jen o síle. Plynulé linie a ostré kontury dávají Qiantu K50 tekutý a krásný design. Tvarované karbonové tělo dodává futuristický prvek a je k dispozici v 6 barvách.

supersport Mono od Briggs Automotive Companysupersport Mono od Briggs Automotive Company

Briggs Automotive Company

Společnost Briggs Automotive Company (BAC), je britský výrobce vozu Mono. A Mono je jediný supersportovní automobil na světě, který je poháněn motorem o výkonu 305 koní, který ho rozvíjí z 0 na 60 mph za 2,7 sekundy a dosáhne maximální rychlosti 170 mph. Zájemcům je model Mono nabízen vždy jako originál s osobitým charakterem na zakázku – od skutečného výkonu až po jedinečnou estetiku, každý vůz Mono z továrny BAC je jedinečným vozidlem.

SCG 003S je luxus na silniciSCG 003S je luxus na silnici

Scuderia Cameron Glickenhaus

SCG 003S je luxusní silniční model, který je ručně vyráběný v New Yorku. Model SCG 003, postavený od základů, je luxusní silniční model, který je poháněn motorem BMW s objemem 4,4 litru a dvěma turbo motory. Maximální rychlost činí 230 mph a z nuly na šedesát to dá vůz za čas pod 3 sekundy.

tříkolka Polaris Slingshottříkolka Polaris Slingshot

Společnost Polaris

Polaris Slingshot je tříkolka, tedy open-air roadster. Model je především o zábavě, ať už je to jízda v outdooru v horských zatáčkách nebo po zákrutech nebo městských ulicích. Je vystavěn pro dlouhé cesty, přičemž fungování vozu si přizpůsobuje s příslušenstvím Slingshot. Model Slingshot je poháněn motorem DOHC s objemem 2,4 litru o výkonu 173 koní.

elektrický GT Rimac C Twoelektrický GT Rimac C Two

Rimac

Firma Rimac ukazuje vůz s rozsahem 400 kilometrů. Rimac C Two je čistě elektrickým GT hypercarem, který je schopný jízdy všude. C Two je poháněné čtyřmi nezávislými elektromotory, které ho pohánějí čtyři kola. Má softwarově řízený vektorový točivý moment, který pomáhá dosáhnout maximální rychlost 258 mph a dobu 0–60 za pouhých 1,85 sekundy. Vozidlo je také technologicky schopné úrovně 4 autonomní jízdy a je odemykatelné pomocí technologie rozpoznávání obličeje.

Zdroj foto: Nywaterway.com

Článek Začíná mezinárodní autosalon v New Yorku byl publikován 18. dubna 2019 v 12.00 v rubrice Auta, Informace a Novinky. Autorem článku je Pavla Jelínková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Tagy

Doporučujeme

Ušetřete až 75 % z ceny povinného ručení. Kalkulačka povinného ručení vám najde ty nejlepší ceny na trhu.