18. dubna 2019 • 19:10

Costa zase řádil. Naštvala ho pokuta, odmítl trénovat s Aléticem

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočník Diego Costa z Atlética Madrid dnes odmítl trénovat s týmem. Podle španělských médií tak učinil na protest vedení klubu, které se rozhodlo dát třicetiletému fotbalistovi pokutu za chování v nedávném utkání s Barcelonou. V něm Costa dostal v 28. minutě rovnou červenou kartu za urážku matky rozhodčího.



Costa za incident dostal od disciplinární komise trest na osm zápasů, takže mu předčasně skončila sezona. Navíc musel zaplatit pokutu 6000 eur (153.000 korun). Oslabené Atlético zápas prohrálo 0:2 a katalánský celek díky tomu udělal výrazný krok k titulu. V tabulce má šest kol před koncem náskok devíti bodů před druhým Atléticem.

Podle několika deníků včetně Marcy, AS nebo El País se Costu rozhodlo potrestat pokutou i vedení Atlética. Proti tomu se však španělský útočník, který od začátku jakékoli provinění odmítá, ohradil a údajně kvůli tomu dnes odmítl trénovat s týmem, přestože je zcela zdráv.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud