Šarapovová odkládá návrat po operaci ramene, ze Stuttgartu se odhlásila

18. 4. 2019, 21:49
Aktuality 3
Návrat ruské tenistky Marii Šarapovové na kurty po téměř dvouměsíční pauze se odkládá. Pětinásobná grandslamová vítězka a bývalá světová jednička ještě není po únorové operaci ramena připravená a proto zrušila účast na blížícím se turnaji ve Stuttgartu.
Profily hráčů
Maria Šarapovová

"Dělám velké pokroky, ale ještě nejsem připravená, abych mohla hrát na nejvyšší úrovni," uvedla Šarapovová, která se na okruhu WTA představila naposledy na únorovém turnaji v Petrohradu. Poté se podrobila menší operaci ramena, s nímž měla dlouhodobé potíže.

S pravým ramenem byla jednatřicetiletá Ruskana operaci už v roce 2008. Letos absolvovala tři turnaje a bez omezení dohrála jen Australian Open, kde došla do osmifinále. V Shenzhenu kvůli problémům s nohou nedohrála čtvrtfinále, z Petrohradu po postupu do druhého kola odstoupila vinou bolestí ramena.

Ve Stuttgartu se šampionka z let 2012 až 2014 měla představit příští týden. Pořadatelům se už omluvili také Sloane Stephensová či Elina Svitolinová, přesto má turnaj stále silné obsazení. O sportovní vůz Porsche, který si ze Stuttgartu odveze šampionka, bude hrát kompletní Top 5: Naomi Ósakaová, Simona Halepová, Petra Kvitová, Karolína Plíšková a Angelique Kerberová.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
peggy
Chapu Marii,ze po operaci na stejnem miste to boli vice a vice.Poznala jsem to nyni na sobe.Verim,ze se vrati a bude dobra.
Reagovat
Haitik
Ještě bych doplnil, že Maria se odhlásila i z Madridu.. :-/

Odhlášení ze Stuttgartu jsem čekal a když Maria teď v týdnu jela na dovolenou, tak mi to bylo už více méně jasné.. :D
Ale odhlášení z Madridu už mě nemile překvapilo, čekal jsem, že tam už se stihne vrátit.. Tak snad Řím no.. Hlavně se uzdrav Maruško!! Tak snad se fakt už konečně dá dohromady na 100% a jsem rád, že konečně nehraje turnaje, když není 100% zdravá..
Reagovat
Andrew89
četl jsem někde, že ohlásí na konci sezony konec kariery
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist