Lil Dicky spojil desítky největších světových hvězd. V animovaném klipu společně apelují na záchranu zeměkoule

Lil Dicky | Foto: Kayla Johnson

Justin Bieber, Ariana Grande, Katy Perry a Ed Sheeran na jednom tracku? To je nová píseň od Lil Dickyho s názvem Earth.

Americký rapper Lil Dicky je známý tím, že mluví o věcech tak, jak jsou, ať už jde o neúspěch při flirtování s holkami, nebo velikosti různých částí jeho těla. Byla to tedy jen otázka času, než se vyjádří k momentálnímu alarmujícímu stavu naší planety.

Čtěte také: Lil Dicky, král Comedy rapu

Samozřejmě to zase udělal po svém a ve velkém stylu, co se písně i videa týče. V barevném a bujarém animovaném klipu vystupují jako zvířata z celého světa krom již zmíněných a spousty dalších třeba HalseyWiz KhalifaJohn LegendMeghan TrainorMiguel. Instrumentál produkovali profláknutí Benny BlancoCashmere Cat.

O všech, co se na vzniku toho počinu podíleli, se dozvíte v popisku videa. Stejné místo vás pošle i na stránku welovetheearth.org, na které se můžete vzdělat ohledně celé problematiky a dozvědět se, co pro zlepšení můžete udělat i vy.


Napište komentář

Kateřina Fuková
O Kateřina Fuková 351 Článků
Mám spoustu kamarádů, co sní o životě na pódiu, ať už chtějí hrát svoje písničky, nebo číst svou poezii. Já bych však nic nevyměnila za to být na té druhé straně, pod pódiem, nebo se sluchátky v uších, všemi smysly nasávajíc tu božskou atmosféru a to, že se o ty pocity pak mohu i s někým podělit, je tou nejsladší třešničkou na dortu.