Firmy Amazon a Google představily oficiální YouTube aplikace pro Fire TV; špičková video aplikace bude k dispozici také pro Chromecast a Android TV

Během následujících několika měsíců budou na Fire TV dostupné oficiální YouTube aplikace, které uživatelům umožní bezproblémový vstup do světa zábavy. Aplikace nabídne například přístup k hudebním klipům, filmům, přímým sportovním přenosům, zpravodajství, dílům oblíbených autorů, a dalším.

Předplatitelé služby Amazon Prime, kteří streamují přes zařízení s Chromecast a Android TV získají během následujících měsíců neomezený přístup k tisícům originálních pořadů Amazon Originals, včetně Zlatým glóbem oceněných sérií The Marvelous Mrs. Maisel , Tom Clancy's Jack Ryan, Homecoming, Hanna a The Widow

Společnosti Amazon (index NASDAQ: AMZN) a Google (index NASDAQ: GOOGL) dnes oznámily, že v následujících měsících společně spustí oficiální YouTube aplikace pro zařízení s Fire TV a Fire TV Edition smart TVs a také aplikaci Prime Video, která předplatitelům umožní přehrávání videopořadů na zařízeních se systémem Chromecast.

Navíc bude aplikace Prime Video snadno dostupná u všech partnerů Android TV a ještě letos budou na zařízeních s Fire TV k dispozici také aplikace YouTube TV a YouTube Kids.

Tato tisková zpráva obsahuje multimédia. Přečtěte si celou tiskovou zprávu zde: https://www.businesswire.com/news/home/20190418005212/en/

"Těšíme se na spolupráci s firmou Amazon v souvislosti s celosvětovým spuštěním oficiální YouTube aplikace pro zařízení s Fire TV," řekla Heather Rivera, ředitelka pro partnerskou spolupráci ve firmě YouTube.

"Zpřístupněním toho nejlepšího z YouTube uživatelům zařízení s Amazon Fire TV jim nabídneme další nové možnosti sledování videí a oblíbených autorů."

"Těšíme se zpřístupnění naší aplikace Prime Video uživatelům zařízení se systémy Chromecast a Android TV, které našim zákazníkům usnadní přístup k oblíbeným pořadům a filmům," řekl Andrew Bennett, ředitel pro obchodní spolupráci a rozvoj aplikace Prime Video.

"Je jedno zda se chcete dívat na nejnovější epizody seriálu The Marvelous Mrs. Maisel, sledovat přímé přenosy čtvrtečních fotbalových zápasů nebo si půjčit nový film. S naší aplikací si můžete kdykoli cokoli přehrát a to bez ohledu na to, kde jste."

Oficiální YouTube aplikace pro Fire TV

Nabídne uživatelům těchto zařízení nejjednodušší způsob jak na Fire TV sledovat své oblíbené pořady z YouTube. Uživatelé se budou moci přihlásit ke svému stávajícímu účtu YouTube, získají přístup k veškerému obsahu, včetně uložených oblíbených pořadů a na podporovaných zařízeních si YouTube obsah budou moci přehrávat v kvalitě 4K HDR/ 60 fps. V letošním roce budou navíc spuštěny také samostatné aplikace YouTube TV a YouTube Kids pro zařízení Fire TV a Fire TV Edition smart TV.

Aplikace Prime Video App na zařízeních s Chromecast a Android TV

Uživatelé zařízení se systémy Chromecast a Android TV získají snadný přístup k celé nabídce aplikace Prime Video, včetně nejnovějších epizod ze sérií Amazon Originals, jako jsou The Marvelous Mrs. Maisel, Hanna, Homecoming, Bosch, Catastrophe a The Grand Tour, filmů, jako je například Donald Glover’s Guava Island a filmů nominovaných na Cenu Akademie, jako jsou The Big Sick a Cold War. Aplikace Prime Video nabízí uživatelům exkluzivní funkce jako je například X-Ray a přístup k pořadům v kvalitě 4K, a to bez dalších poplatků. Aplikace Prime Video umožní uživatelům půjčování nebo koupi pořadů z více než 150 televizních kanálů, které jsou do sítě Prime Video zapojeny, včetně Showtime, HBO, CBS All-Access, Cinemax a STARZ.

Android TV je obchodní známka společnosti Google LLC.

O společnosti Amazon

Amazon se řídí čtyřmi principy: posedlost zákazníkem namísto zaměření na konkurenci, vášeň pro objevy a vynálezy, snaha o provozní dokonalost a dlouhodobé strategické přemýšlení. Některé z produktů a služeb propagovaných společností Amazon jsou například zákaznické recenze, nakupování na jedno kliknutí, personalizovaná doporučení, Prime Fulfillment by Amazon, AWS, Kindle Direct Publishing, Kindle, tablety Fire, Fire TV, Amazon Echo a Alexa.

Další informace najdete na adrese www.amazon.com/about.

Sledujte @AmazonNews

O společnosti Google

Posláním společnosti Google je organizovat světové informace a zpřístupnit je všem lidem pro které mohou být užitečné. Prostřednictvím platforem, jako jsou vyhledávání (Search), mapy (Maps), e-mail (Gmail), Android, Google Play, Chrome a YouTube, tak Google hraje důležitou roli v každodenním životě miliard lidí a stal se tak jednou z nejznámějších firem po celém světě. Google je dceřiná firma společnosti Alphabet Inc.

Prohlédněte si zdrojovou verzi této tiskové zprávy na webových stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190418005212/en/

Kontaktní informace:

Amazon.com, Inc.

Media Hotline

Amazon-pr@amazon.com

www.amazon.com/pr

Zdroj: Amazon.com, Inc.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Klíčová slova USA-internet-média-Google-Amazon

Oblast
USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Kategorie
Média, společnost a životní styl
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.