V Jílovém budou pálit čarodějnici. Je připraven bohatý doprovodný program a miss čarodějnice či čaroděj
Tradiční pálení čarodějnic v Jílovém. Foto: Tomáš Straka
Děčín

Jílové - V úterý 30. dubna 2019 se na Vás těšíme na tradičním pálení čarodějnic. Akci pořádá město Jílové ve spolupráci s JSDHO Jílové a malými hasiči s Mirkou Čechovou. Všechny patřičně oblečené „čarodějnice“ čekáme v 16 hodin na zámeckém nádvoří, odkud se vydáme v doprovodu hasičů a MP Jílové pěším průvodem přes nábřeží, po Teplické ulici a skončíme na plácku vedle Mírového náměstí, kde od 16 hodin bude hrát, jako již v minulých letech, Kapela O.L.I. a pro děti budou připraveny nové soutěže.

Letošní rok je do programu zařazena také MISS čarodějnice! Každý, kdo se naší volby zúčastní, se sice nebude promenádovat v plavkách, ale disciplíny jako hod ropuchou nebo let na koštěti ho nemine a samozřejmě ani bystré oči porotců (našich hasičů!), kteří Vaše výkony patřičně ohodnotí… MISSka nebo MISSák potom získá nejen nové koště na další sezónu… Stánky slibují sladké i slané palačinky, kukuřici, klobásy a langoše. Ke koupi budou i špekáčky k opečení na pořádném ohni, na kterém večer spálíme čarodějnici.

1804carodkydve

1804carodky

Foto: Tomáš Straka

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru