Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stejně jako filmoví i seriáloví herci a tvůrci napříč žánry musejí čelit divácké kritice. Mnohdy velmi ostré. Příležitost přečíst si „recenze“ na své herectví má i Sagvan Tofi (59), jenž je novou postavou Ordinace v růžové zahradě.

Asi nikoho nepřekvapí, že Tofi u diváků našel jak kritiky, tak zastání. Tábory bývají většinou vyrovnané, tentokrát bohužel, alespoň na sociální síti, převažují negativní reakce. Diváci, kteří se rozhodli vyjádřit, byli mimořádně ostří.

Objevily se výrazy jako „nabubřelec“ nebo „slizomet“, další píší, že Tofi seriál „jen kazí“, že „neumí hrát, nedá se na něj dívat a je trapnej“. Mnoho z těch, kteří připojili komentář, se obulo i do hercova vzezření, bradky a knírku. Nejde přitom o stylizaci do role italského podnikatele, kterého hraje, ale o civil. „Oholit a bude to lepší,“ posílají Sagiho k holiči.

Zastání pak herec našel především mezi ženským publikem, pro které i ve svých čtyřiapadesáti letech zůstává idolem a lamačem srdcí.

Podle našich informací se Tofi v seriálu dlouho neohřeje. Jeho Luigi je menší rolí, jen na pár dílů.

Líbí se vám Sagvan Tofi v Ordinaci?
Ano
6,9 %
Ne
23,7 %
Seriál nesleduji
69,4 %
Celkem hlasovalo 1171 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám