weby pro nejsevernější čechy

Okolo Vlčí hory 2019 – 5. ročník veřejného silničního závodu

V sobotu 27. září 2019 proběhne již 5. ročník silničního cyklistického závodu, který bude, jako tradičně, otevírat seriál Žiletkář severu 2019, pod který spadá také závod Okolo 80 dubů a Tour de Zeleňák.

Start i cíl závodu zůstává nadále v malebné vesničce Vlčí Hora, prezentace je v areálu Nobilis Tilia od 11.30 do 13.30. Přihlašovat online se můžete do 23. dubna (do 23:59) v sekci Přihlášky, po tomto termínu na místě v den závodu.

Závod má, jako tradičně, okruh 10 km s převýšením 190 m, počty okruhů se řídí dle kategorií. Toto můžou uvítat především ti, kteří se rozhodnou pro kategorii Hobby, která bude mít jen 4 okruhy, tj. 40km.

Během hlavního závodu bude po celé trati zajištěn a řízen jednosměrný provoz, omezení dopravy  ve směru Vlčí Hora – Brtníky – Staré Křečany – Zahrady – Vlčí Hora bude od 13.00 do 16.00.

Pro děti je v místě startu, v areálu Nobilis Tilia, připraven vložený závod. Startuje se ve 12.00 a pojede se cestou po přilehlé, je tedy vhodné jen pro MTB!

Výsledkový servis spolehlivě zvládne elektronická čipová technologie, zdravotní zajištění poskytne ČČK Šluknov.

Během závodu bude připraveno (a samozřejmě i po dojezdu) občerstvení – guláš od Vohnouta, stánek Kocoura a kafíčko od Bohemian Coffee House, tak přijďte zafandit, ale hlavně si zazávodit!

Propozice závodu:http://vlci-hora.mandaone.cz/propozice/

 

 

 

 

Tagy