Nejlepší rány The Masters 2019

PGA TOUR
Nejlepší rány The Masters 2019

Tak ještě jednou a naposled! Phil Mickelson, Bryson DeChambeau, Justin Thomas, Tiger Woods a další nám parádními ranami uzavřou uplynulý první major sezóny, na kterém tak slavně triumfoval již zmíněný Tiger Woods.


Phil Mickelson

V prvním kole zahrál fantastickou ránu na šestnáctce Bryson DeChambeau, ještě lépe si ale vedl Phil Mickelson, jehož pokus neměl daleko k dokonalosti. Mickelson zapsal snadné birdie a v prvním kole zahrál fantastických 67 úderů.

Justin Thomas

Justin Thomas poprvé. Na šestce zahrál v prvním kole bogey, v tom druhém si vzal ránu zpět. Parádním chip-inem se opět dostal pod par a nakonec své skóre vylepšil až na -8. Tento výsledek mu zajistil dělené dvanácté místo. 

Keith Mitchell

Keith Mitchell zahrál eagle už v prvním kole, ten další si schoval hned na pátek. Na sedmičce parádním hole-outem upsal další dvě rány, závěr kola se mu ovšem hrubě nepovedl. Premiéru na Masters nakonec proměnil v dělenou 43. pozici. 

Tony Finau

Americký golfista, jenž si loni na Masters při PAR 3 Contestu málem zlomil kotník, letos dlouho bojoval o titul. Nakonec obsadil dělenou pátou pozici a to i díky této ráně ze třetího kola. Na osmé jamce nebyl daleko k albatrosu, stačil skutečně jen kousek. 

Bryson DeChambeau

Bryson DeChambeau po prvním kole vedl, nakonec se nevešel ani do dvacítky. Jeho závěrečné kolo začalo dvěma double-bogey, po dvou birdie ale následně připsal hole-in-one, vůbec svůj první v životě. Stalo se tak na šestnáctce, kterou atakoval již v prvním kole. 

Justin Thomas

DeChambeau nakonec nebyl s esem sám. V závěrečném kole si na stejné jamce připsal hole-in-one i Justin Thomas, jenž tak v turnaji zahrál dva eagly. 

Tiger Woods

Na šestnáctce o svém titulu definitivně rozhodl Tiger Woods. Parádní příhrou z odpaliště poslal míček pár centimetrů od jamky a došel si tak pro snadné birdie.