Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Poppinz: Family Calendar App

Poppinz pomůže udržet události celé rodiny pohromadě. Každá důležitá osobní nebo rodinná akce, nakupování nebo seznam úkolů. To vše bude k dispozici na jednom místě. Pozvěte rodiče a sourozence, abyste i vy mohli začít sdílet své plány. Každý člen rodiny obdrží svůj vlastní profil, který jim umožňuje komunikovat s obsahem. Umožňuje také vaší rodině chatovat a sdílet obrázky v aplikaci.

[appbox appstore id1409686723 oldprice=“129Kč“]

Navigate to Photo

Navigate to Photo je užitečná aplikace, která poskytuje funkce, o kterých jste možná ani nevěděli. Rozšíření musí být nejprve aktivováno pomocí rychlého nastavení, které je podrobně popsáno v aplikaci. Po aktivaci budete mít přístup k rozšíření pouze klepnutím a okamžitě obdržíte souřadnice pro jakoukoli fotografii, která obsahuje údaje o poloze. Aplikace umožňuje vybrat až pět fotografií najednou a podporuje všechny vaše oblíbené navigační aplikace, včetně aplikací Apple Maps, Google Maps, MotionX a dokonce Lyft.

[appbox appstore id1004718471 oldprice=“25Kč“]

Bow Island

Bow Island je fantastická hra se zaměřením na lukostřelbu. Užijte si 10 vzrušujících a náročných úrovní, střílejte šípy na četné cíle a snažte se neminout! Hra se odehrává na úžasně vytvořeném ostrově, který zahrnuje spoustu detailů. Pro zvýšení vašich šancí máte k dispozici magické lektvary. Jste připraveni na dobrodružství?

[appbox appstore id1168467229 oldprice=“25Kč“]

Textograph Pro + Poster Maker

Aplikace Textograph Pro + nabízí více než 80 typů skvělých fontů! A co vlastně umí? Umožní vám přidat nejkrásnější typografie na vaše obrázky nebo jednoduše nahrát váš oblíbený citát na krásné pozadí. Výsledky můžete poté snadno sdílet na sociálních sítích nebo je uložit do knihovny fotografií.

[appbox appstore id671008306 oldprice=“99Kč“]

Magic Wand’s Journey

Natáhněte svou kouzelnou hůl tak, abyste dosáhli na další plošinu. Pokud to nebude dostatečné, nebo ji naopak zvětšíte příliš, skončíte v propasti. Musíte si proto pokaždé další krok pečlivě promyslet. Díky relaxační, možná až meditační hudbě budete ještě více vtáhnuti do děje!

[appbox appstore id1086987633 oldprice=“25Kč“]

SailTimer™

Pomocí aplikace SailTimer™ dokážete zobrazit optimální graf a přesnou vzdálenost na vámi určenou trasu. Ať už se jedná o záměr cestovní či závodní, vždy je důležité mít možnost určit nejlepší směr na všech místech plachty, protože jen tak svou plavbu urychlíte.

[appbox appstore id326309851 oldprice=“399Kč“]

Red’s Journey

Jako červený pták poletující krajinou budete narážet na sérii stále náročnějších překážek a šílených nepřátel. Získávejte cestou ptačí vejce, které obsahují „power-ups“. Dávejte si ale pozor. Některá z nich totiž obsahují sílu, která vám naopak uškodí, například špatné počasí. V aplikaci na vás nečekají žádné nákupy, což ocení spoustu uživatelů.

[appbox appstore id1207937159 oldprice=“25Kč“]

iphone ipad fb

Dnes nejčtenější

.