Moje šťastná hvězda

Michaela Kuklová: Vrátila se k bývalému?

Vypadá to, že má ve svém vkusu jasno. Herečka Michaela Kuklová (50) byla dlouhou dobu sama, ale zdá se, že teď už je znovu zadanou paní. Na sociálních sítích totiž nedávno sdílela fotografii se svým novým partnerem.

Její nový partner jako by z oka vypadl bývalému

Nesdělila o něm moc informací, jediné, co o něm víme, je, že se jmenuje Pepa. Nicméně zarážející je, že její současný partner vypadá jako dvojče jejího bývalého partnera, fotografa Jiřího Káše (39). Také si ho mnoho lidí s novým partnerem spletlo a mysleli si, že se vrátila k bývalému.
Až se Kuklová musela ohradit, že přece nejde o stejného člověka. Leda by prý šel Káš na plastiku. Není divu, že všechny zmátla. Vybírá si totiž stále stejné typy mužů.

Veřejně to sdílela

S Jiřím Kášem randila herečka před pár lety, a dokonce i po rozchodu spolu byli viděni na společné dovolené. Jak jejich vztah rychle začal, tak rychle skončil. Vztah oznámili v zimě a v létě už oznamovali rozchod. Přitom v té době Kuklová básnila o tom, jak šlo o lásku na první pohled a že je dal dohromady osud. O svém současném partnerovi zatím neposkytla moc informací, zřejmě nechce nic uspěchat jako ve svém předchozím vztahu..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden