Dominika Feriho na Moravě zmlátili! Vynadali mu do negrů!

Feri, Dominik (TOP 09) 4

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

21. dubna 2019 18:28 | Aktualizováno: 21. dubna 2019 20:18

Na velikonoční návštěvu Moravy nebude poslanec TOP 09 Dominik Feri rozhodně vzpomínat v dobrém! Podle jeho slov ho napadli dva muži, po útoku skončil mladý politik v nemocnici!

Dominik Feri se „pochlubil“svým zážitkem z Božího hodu Velikonočního. „Jel jsem na Moravu a nějací dva pánové se jali pěstí. Hele, můžeme spolu politicky nesouhlasit, ale fyzicky se nenapadáme. Snažil jsem se jim to vysvětlit, ale co se dá dělat,“ ¨posteskl si nejmladší český poslanec.

Na sociálních sítích přidal i fotky, na kterých ukázal rány. „Ach jo,“ posteskl si nad fotkou, kde ukazuje zuby od krve.

Věc byla tak vážné, že skončil v rukou zdravotníků! „Jedu do Hradiště, saniťáci si to nenechali vymluvit. Dostal jsem pár ran do hlavy a není mi nejlíp, tak pro jistotu,“ vysvětloval.

Později Feri doplnil, že mu v nemocnici zašili řeznou ránu na zádech. „Jsem asi v pohodě. Snad mě brzo pustěj. Tak hezké svátky bez sváru,“ dodal poslanec.

Celá situace mu rozhodně příjemná nebyla! „Mně je to vlastně blbý vůči všem – policistům i saniťákům. Vždyť jsou svátky. Jel jsem sem (už počtvrtý) na Velikonoce a zkazí to nějací borci, kteří prý říkali něco o negrech,“ vysvětlil Dominik, jak je konfliktu došlo.

Odmítl také spekulace o tom, že by muže nějak provokoval. „Ten člověk ke mně přišel když jsem vyšel ven na cigaretu, zeptal se jestli jsem Feri a okamžitě mi začal mlátit pěstmi do obličeje,“ popsal, co předcházelo útoku.

Později Feri doplnil, že mu v nemocnici zašili řeznou ránu na zádech. „Jsem asi v pohodě. Snad mě brzo pustěj. Tak hezké svátky bez sváru,“ dodal poslanec.

Témata: Dominik Feri