FORTUNA:LIGA - souhrn 29. kola

21.04.2019, 18:59
Komentáře a souhrny
Řadu překvapení přineslo předposlední kolo základní části české ligy. Slavia padla ve Zlíně, Plzeň veze z Příbrami jen bod a Sparta vybouchla s Karvinou. Jablonec odjíždí s prázdnou z trávníku Bohemians, Mladá Boleslav zase na Dukle prohospodařila slibný náskok, umístění v první šestce si pojistila Ostrava...

Fastav Zlín - Slavia Praha 1:0

21.04.2019 17:00

Góly: 60. Adnan Džafić

Zlín oslavil stoleté výročí založení klubu opravdu stylově, když porazil lídra tabulky Slavii. Zatímco Moravané se po nádherné trefě Džafiće a skvělém výkonu brankáře Rakovana udrželi v prostřední skupině, náskok hostů na čele soutěže se ztenčil na čtyři body.

Do sestavy domácích se vrátil Hnaníček, jenž se hned zařadil do tříčlenné stoperské řady. Na lavičku náhradníku putoval Matejov, šanci naopak dostal záložník Džafić a útočník Vyhnal, jenž na hrotu doplnil Poznara. V základní jedenáctce sešívaných se po delší dobře objevil levý bek Zelený, zatímco Bořil se přesunul na pravou stranu. Jediného útočníka Škodu pak mělo podporovat především trio středopolařů Baluta, Hušbauer a Stoch.

A právě jeden z nových mužů na hřišti Baluta se už v šesté minutě mohl zapsat do listiny střelců. Jeho první pokus ale vyrazil Rakovan a dorážku rumunský záložník zazdil. Zlín následně převzal kontrolu nad míčem a několikrát ohrozil gólmana hostů Koláře, jenž nepůsobil příliš jistým dojmem. V sedmnácté minutě zkusil štěstí Hlinka, jenže slabou střelou minul cíl. Podobně si počínal po hlavičce z krkolomné pozice Poznar.

Slavia podnikla další nebezpečný útok po dvaceti minutách, kdy si centr z levé strany málem srazil do vlastní brány Gajić, Rakovan však dobře zasáhl. Strážce svatyně domácích si ale také vybral slabší chvilku, když ve 25. minutě málem pustil za svá záda dlouhý nákop, ovšem nakonec si i s pomocí obránců poradil. Posléze se Moravané opět připomněli v útoku, když Hlinka nebezpečně, leč nepřesně hlavičkoval po pasu z levé strany od Bartošáka.

Po půlhodině hry se ukázal také Hušbauer, jenž přízemní střelou zpoza pokutového území donutil Rakovana k těžkému zákroku. Chvíli poté se na druhé straně ocitl v obrovské šanci Poznar, jenže trefil pouze dobře postaveného Koláře. Sešívaní odpověděli v 39. minutě, kdy Zeleného hlavičku z ostrého úhlu vyrazil Rakovan. Hosté přece jen v závěru poločasu zamáčkli svého protivníka, avšak bez gólového vyústění.

Zajímavá podívaná pokračovala i po změně stran. Ve 47. minutě pronikl za obranu Pražanů Džafić a prudkou ránou z úhlu prověřil Koláře. Slavia odpověděla o dvě minuty později, když Rakovan nepřesvědčivě vyrazil Balutův centr, následně ale svou chybu napravil, když vychytal Zeleného dělovku.

V 59. minutě se diváci na stadionu konečně dočkali gólu. Postaral se o ni Džafić, jenž se z dálky opřel do míče a parádní ranou do šibenice poslal Zlín do překvapivého vedení. Sešívaní se poté jen těžko probojovávali dopředu. Až v 68. minutě se ke střele dostal Hušbauer, našel však jen připraveného Rakovana. Za další dvě minuty se v tutovce ocitl Škoda, jenže ani on si na gólmana ševců nepřišel.

Pražané v závěru tlačili, avšak naráželi na připravenou obranu domácích. Až v nastaveném čase se k zajímavé ráně dostal Škoda, ale opět ztroskotal na Rakovanovi, hlavní hvězdě Moravanů. Ševci tak po závěrečném hvizdu mohli slavit heroicky vydolované tři body.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - MFK Karviná 1:3

21.04.2019 17:00

Góly: 89. Martin Hašek - 4. Tomáš Wágner, 25. Dávid Guba, 54. Tomáš Wágner

Obrovské překvapení přinesl návrat trenéra Karviné Františka Straky na Spartu. Se svým mužstvem totiž slaví nečekanou výhru, která Slezanům výrazným způsobem pomohla v boji o záchranu. Domácí i po ostudné prohře zůstávají třetí.

Ve středu obrany letenských nastoupil po delší době Radaković, napravo pak operoval Chipciu. Post levého záložníka obsadil Civić, vykartovaného Kangu zastoupil na pozici podhrotového hráče teenager Hložek, před Chipciuem se na pravém křídle pohyboval Karlsson a v útoku dostal šanci další mladík Drchal. Hostům chyběl stoper Dreksa, díky čemuž se do sestavy dostal Čolić. V bráně pak Berkovec překvapivě uvolnil místo Pastornickému.

Domácí, konkrétně Drchal, se do první šance řítili již v první minutě, ovšem útočník Pražanů v dobré pozici nezvolil šťastné řešení a míč poslal do země nikoho. O tři minuty později se již poprvé gólově urodilo, avšak překvapivě na druhé straně. Brankář Nita špatně vyběhl po centru od Guby, Wágner přetlačil v souboji Costu a hlavou uklidil míč do odkryté svatyně.

Nečekané vedení Karviné chtěl v šestnácté minutě ukončit Chipciu, který však pálil mimo bránu. Místo vyrovnání tak musela Sparta zkousnout další hořkou pilulku ve 25. minutě. Po odvráceném rohovém kopu Slezanů se balón snesl na pravou stranu k Ba Louovi, který přiťukl volnému Gubovi, jenž zblízka překonal Nitu podruhé.

Domácí se nadále trápili. Alespoň nějakou snahu vykazoval Karlssson, jenže ani on dojem příliš nespravil, když pět minut před přestávkou pálil vysoko nad břevno. Po změně stran si letenští vypracovali obrovskou šanci. Drchal po vysunutí od Karlssona obešel Pastornického, ale obránci hostů míč odvrátili k Hložkovi, který z dorážky napálil břevno.

Černý den Sparty pokračoval v 54. minutě. Nita dokázal, že nemá svůj den, když neudržel slabou střelu od Lingra, kterou do sítě dorazil Wágner - 0:3. Hosté hrozili z téměř každé útočné akce. Čolićův centr z 66. minuty proletěl pokutovým územím, kde nechybělo mnoho, aby jeden z hráčů Karviné nebezpečně zasáhl míč. Domácí se vepředu zase připomněli až v 71. minutě. Po rohovém kopu Karlssona zakončoval Zahustel, toho však famózně vychytal Pastornický.

Gólman Slezanů si v následujících minutách poradil s pokusy Karlssona i Haška. To už se Sparta přece, byť pozdě dostala do očekávaného tlaku. V 83. minutě mohl skórovat Drchal, ale i on ztroskotal na Pastornickém. Za dvě minuty ještě mohla skórovat Karviná, ovšem střídající Letić nejprve narazil na Nitu a ani poté se neprosadil z dorážky.

Až v 89. minutě překazili domácí čisté konto Pastornickému. Karlsson rozehrál další roh svého mužstva na Haška, který přesnou střelou ke vzdálenější tyči upravil na konečných 1:3. Ani tak se ale domácí hráči nevyhnuli zaslouženému pískotu od vlastních fanoušků.

Více informací k zápasu

Dukla Praha - FK Mladá Boleslav 2:2

21.04.2019 17:00

Góly: 79. Uroš Đuranović, 88. Daniel Tetour - 25. Nikolaj Komličenko, 75. Dominik Mašek

Dukla sice v závěru utkání vydolovala alespoň remízu, to je však pro ni málo, jelikož konkurenční Karviná odskočila. Mladá Boleslav na Julisce vedla již o dvě branky, avšak domácí nesložili zbraně a dvěma zásahy v závěrečných minutách zařídili konečný výsledek 2:2.

V sestavě Pražanů zastoupil Tetour ve středu pole vykartovaného Doumbiu. Na levém kraji hřiště se místo Podaného dostal do hry Milošević a Djiranović v ofenzivním trojzubci nahradil Hadaščoka. Hostům se vrátil stoper Hájek, post levého beka obsadil Mareš. Kvůli kartám chyběl špílmachr Matějovský, jehož roli obsadil Bucha. Na pravém křídle operoval Ladra a do útoku se po dvouzápasové absenci vrátil kanonýr Komličenko.

V osmé minutě zápasu měl po rohovém kopu Dukly dobrou šanci Holík, jenže brankář soupeře Šeda si s jeho slabou hlavičkou poradil. Následně se těžiště hry přesunulo především do středu hřiště. Ve 25. minutě se však diváci na tribunách dočkali první branky. Hubínek posunul míč do běhu Přikrylovi, jenž našel před bránou Komličenka, který z otočky otevřel střelecký účet zápasu.

Téměř hned po prvním gólu mohl Komličenko skórovat podruhé, tentokrát ale z hranice pokutového území trefil tyč. Na svého spoluhráče a krajana chtěl navázat Tatajev, ten však vystřelil mimo tři tyče. Ve 34. minutě usiloval o vyrovnání Douděra, ovšem pálil vysoko nad bránu. O něco lépe si za dvě minuty počínal González, který donutil Šedu k tomu, aby vyrazil pumlíč nad břevno.

Druhou půli otevřel střeleckým pokusem obránce Středočechů Fulnek, jenž našel připraveného gólmana Dukly Radu. Za domácí odpověděl v 55. Douděra, ale ten pálil vysoko nad bránu. O něco nebezpečnější byl za další tři minuty Tetour, ale ani on netrefil prostor mezi třemi tyčemi. Po hodině hry se v obrovské šanci objevil González, jenže z bezprostřední blízkosti napálil pouze Šedu.

Do dvoubrankového vedení se Boleslav dostala v 74. minutě. Dlouhý nákop propadl ke střídajícímu Maškovi, jehož tečovaná střela skončila za Radovými zády. O čtyři minuty později to Mašek zkoušel znovu, ale tentokrát na Radu nevyzrál. Za minutu již branka padla, avšak na druhé straně. Součkův pas do šestnáctky propadl k Djuranovićovi, jenž gólem vykřesal pro Duklu naději na bodový zisk.

Toho se domácí nakonec dočkali. Devět minut po Djuranovićově zásahu se totiž po závaru před bránou hostů odrazil balón k Tetourovi, jenž vystřelil do šibenice a srovnal. Dukla tak nakonec vydolovala alespoň jeden bod, Boleslav si naopak zkomplikovala cestu do skupiny o titul.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - SFC Opava 2:0

21.04.2019 17:00

Góly: 29. Dame Diop, 79. Robert Hrubý

Pro nezaujatého diváka nepříliš atraktivní duel mezi slezskými rivaly, Ostravou a Opavou, skončil zaslouženým vítězstvím domácího Baníku. Do vedení jej před více než patnácti tisíci diváky v první půli poslal dalším gólem Diop, po přestávce navyšoval střídající Hrubý.

Do první příležitosti se v páté minutě dostali Baníkovci, jenže Holzer ve velké šanci promáchl a selhal. Hlasití příznivci na vítkovickém stadionu se dočkali až po necelé půlhodině. Po Kuzmanovićově přímém kopu se ve vápně zorientoval nejlépe Dame Diop, jenž hlavou překonal bezmocného Šroma a připsal si osmý gól v sezóně.

Osvědčená kombinace mohla slavit úspěch i o chvíli později, to však Diop na centr srbského spoluhráče nedosáhl a ten tudíž proletěl kousek vedle tyče. Plné rukavice práce měl Šrom v samotném závěru prvního poločasu. Nejprve zlikvidoval Granečného ránu z úhlu, následně i povedené dorážky Jiráska a Diopa, aby nakonec jen tak tak uchránil míč před Kuzmanovićem.

Drobnou, avšak největší šanci v dosavadním průběhu si vytvořili Opavané krátce po pauze, když domácí přežili závar před brankou, načež Hrabina prachbídně odcentroval. Na další vzrušení se čekalo poměrně dlouho, až si aktivní Kuzmanović navedl míč do vápna a obstřelem zakončil vedle brány.

Výrazně úspěšnější byl zanedlouho čerstvý Robert Hrubý. Ten za vápnem přijal přihrávku od Holzera, posunul si míč na levou nohu a povedenou ranou na zadní tyč navýšil vedení Baníku. Pro mladého středového hráče se jednalo o premiérový gól v jarní části FORTUNA:LIGY.

Vítězství Baníku znamená jediné, a sice definitivní pojistku jeho účasti ve skupině o titul. To žlutomodré v posledním kole čeká náročný souboj s trojicí dalších týmů, aby se vůbec vyhnuli tuhým bojům o záchranu.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - FK Jablonec 1:0

21.04.2019 17:00

Góly: 15. David Bartek

Od prvního kola čekali na výhru před svými fanoušky hráči Bohemians 1905, dočkali se až v posledním možném termínu v základní části. I přesto, že měli méně ze hry, dokázali díky gólu Barteka porazit čtvrtý Jablonec.

První nebezpečnější pokus zaznamenal Vaníček, jehož rána zpoza šestnáctky skončila půl metru od tyče. Klokani se prosadili až o něco později, když využili zaváhání severočeské obrany. Vybojovaný míč se od Reitera dostal k Dostálovi, jenž poslal nadýchaný centr na zadní tyč. Tam byl připraven David Bartek a hlavičkou o zem poslal domácí do vedení.

Krátce na to mohlo být vyrovnáno, po skvěle zahraném rohovém kopu Fryšták zlikvidoval nadějnou Břečkovu hlavičku. Po půlhodině hry přišla další šance Jablonce, nejprve nedokázal usměrnit míč do brány Hovorka, následně před brankářem selhal i Holeš.

Na druhé straně kontroval Vacek, jehož střela nebyla vůbec marná a pořádně vylekala Hrubého. Před pauzou se musel ještě jednou vyšvihnout Fryšták, když zasahoval proti další Holešově střele z bezprostřední blízkosti.

Druhá půle se nesla ve velmi poklidném, ba dokonce nudném duchu a čtyři tisícovky diváků nebyly svědky žádné strhující podívané. Mezi slepými byli jednookými králi Trávník a Kubista, jejichž pokusy v závěrečné desetiminutovce neletěly příliš daleko od prostoru mezi třemi tyčemi.

Klokani se díky tomuto vítězství vyšvihli již na dvanácté místo a stále mohou zabojovat o účast v prostřední skupině, Jablonec nadále drží "svou" čtvrtou pozici, avšak zezadu již nepříjemně dotírá Baník.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Viktoria Plzeň 1:1

21.04.2019 17:00

Góly: 37. Jan Matoušek - 31. Erik Pačinda

Padla Slavia, padla Sparta, padl Jablonec, jen hráči Plzně dokázali bodovat, velkou radost z toho ale mít nebudou. Ze hřiště čtrnácté Příbrami si totiž po nepovedeném výkonu odváží jen bod, přestože zásluhou Pačindy vedli. Za domácí krátce na to srovnával Matoušek.

Úvodní větší pozdvižení obstarali viktoriáni. Tristní rozehrávku příbramských fotbalistů vystihl Pačinda, jednoho protivníka obešel, přes dalšího se už však prosadit nedokázal a vybojoval jen roh. Ve velké šanci se po čtvrthodině objevil Chorý, jenže se mu nepodařilo trefit míč.

Pak se probrali i domácí. Matoušek si to nasměroval směrem k Hruškově brance, po pěkné individuální akci předložil míč za vápno Květovi, jenž pálil mimo. Z gólmanů se do zápřahu jako první dostal Kočí, který snadno zlikvidoval Pačindův pokus z otočky.

Po půlhodině se již začalo pálit ostrými. Odražený míč se dostal mimo vápno k Limberskému, ten přízemním technickým pokusem zkoušel poslat balón na vzdálenější tyč. Kočí jeho střelu sice vyrazil, avšak jen k dobíhajícímu Eriku Pačindovi, jehož čekala snadná práce a za jeho aktivní výkon se mu dostalo gólové odměny.

Radost modročerveným nevydržela dlouho. Mingazov potáhl míč z hloubi pole až do nebezpečných prostorů, kde našel Jana Matouška. Ten si balón ještě posunul a relativně nízkou a prudkou střelou na zadní tyč propálil brankáře. Před pauzou už zase mohli vést hosté, to když Tregler málem poslal balón do vlastní sítě.

Po pauze se hráči od Litavky prezentovali velmi aktivně. Soldátova prudká hlavička po rohu skončila těsně vedle konstrukce, chvíli na to se povedeným sólem prezentoval Matoušek, přes Řezníka ale odcentroval jen velmi slabě. Když už se ke střele dostali konečně hráči Plzně, konkrétně Kayamba, byla zblokována jen na roh.

Až patnáct minut před koncem viktoriáni skutečně zahrozili, Kovaříkova povedená rána neletěla daleko od Kočího šibenice. Tentýž hráč mohl rozhodnout po Antwiho chybě i v závěru, tváří v tvář gólmanovi ale selhal. Plzeňští tak ztrácí na vedoucí Slavii čtyři body, Příbram musí zabrat, jestli nechce skončit sezónu na barážových příčkách.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - FK Teplice 2:0

21.04.2019 17:00

Góly: 42. Milan Lalkovič, 70. David Houska

Fotbalisté Olomouce zásluhou Plška a Housky zvládli duel tabulkových konkurentů proti Teplicím a momentálně okupují sedmou příčku. Jejich soupeř naopak uzavírá elitní desítku a je tedy dost možné, že na sebe tyto dva týmy narazí i v nadstavbě.

Do první příležitosti se dostaly hosté hned po minutě hry, když Horovu střelu velmi nejistě kryl Buchta. Delší dobu se nic nedělo, až po dvaceti minutách solidně pálil z přímého kopu Kučera, ovšem jeho pokus byl zblokován na roh.

Poté se konečně osmělili i hráči Sigmy. Za obranu si na Houskův pas fantasticky naběhl Sladký a jeho přízemní střela na zadní tyč pouze rozezvučela brankovou konstrukci. Podobně dopadl i jeho spoluhráč Lalković, ten po zaváhání Severočechů napálil povedenou střelou zpoza vápna břevno.

Skláři alespoň na chvíli otupili optický tlak protivníka a po nacvičeném signálu na poslední chvíli zachraňoval Beneš situaci po Kučerově přízemním centru. Jako první se nakonec radovali domácí. Hodně riskantně vyvezl míč Jemelka a našel Jakuba Plška, jenž se na vápně s míčem otočil a povedeným pokusem poslal Hanáky do vedení.

Tentýž hráč jako první zahrozil ve druhé půli, konkrétně po hodině hry. Ze střední vzdálenosti poslal po zemi nebezpečný pokus směrem na Grigarovu branku, balón dělily pouze centimetry od tyče. Tu Olomoučtí o něco později trefili už potřetí - a znovu u toho byl Lalković, který si na levé straně pohrál s obránci a jen smůla jej dělila od gólu.

Opět se opakoval scénář z první půle. Teplice se na chvíli osvobodily z neustálých olomouckých šancí a Radosta pálil jen těsně mimo, jen aby z následné akce vyplynula trefa Sigmy. Sladký předal míč Houskovi, ten si z pravého křídla navedl míč na střed a pěknou ranou levou nohou rozvlnil síť. Hosté měli ve zbytku utkání jedinou příležitost na zkorigování skóre, Radostovu střelu z protiútoku ovšem zneškodnil pohotový Buchta.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - 1. FC Slovácko 3:2

21.04.2019 17:00

Góly: 45+2. Libor Kozák (pen.), 76. Libor Kozák (pen.), 90+2. Libor Kozák (pen.) - 70. Jiří Krejčí, 79. Vlastimil Daníček

Liberec v bláznivém utkání, kde branky padaly pouze ze standardních situací, přetlačil Slovácko a pojistil si klíčovou šestou pozici. Hosté naopak zůstávají ve skupině o udržení. Nevídaným hattrickem z penalt se blýskl útočník Slovanu Libor Kozák.

Kouč domácích Hornyák udělal v sestavě svého celku jedinou změnu, když záložníka Maru nahradil Pešek. Ve středu obrany Moravanů se místo Franiće objevil Krejčí, jinak zůstala základní jedenáctka kouče Svědíka bez obměny.

Úvod duelu mnoho šancí nepřinesl. Severočeši sice zpočátku oplývali aktivitou, ta se ale po čase přesunula na kopačky hostů, což dokumentoval Janošek tvrdou ranou ze čtrnácté minuty, která vyprášila rukavice gólmana Nguyena. Také brankář Slovácka Trmal se dostal do akce, když ve 22. minutě vyrazil pokus Malinského a za další minutu zlikvidoval hlavičku Kozáka.

Ve 35. minutě rozehrál Potočný trestný kop na hlavu Karafiáta, ten však přestřelil bránu Moravanů. Když už se stálo, že nudná první půle skončí bez branek, prosadili se v nastaveném čase hráči Slovanu. Autorem branky byl Kozák, jenž zkušeně proměnil nařízený pokutový kop po faulu Krejčího na Potočného. Útočník Liberce poslal Trmala na druhou stranu a míč uklidil do odkrytého koutu brány.

Hosté po změně stran nesložili zbraně a chtěli co nejdříve vyrovnat. Zajíce ale ve 48. minutě po pasu od Navrátila vychytal Nguyen a hlavička Harby o minutu později těsně přeletěla břevno. Domácí odpověděli šancí z 56. minuty. Centr Malinského propadl k Potočnému, jenž našel volného Breiteho, toho ovšem vychytal Trmal. Za dalších devět minut podnikl Breite výpad dopředu, na který před bránou těsně nedosáhl Malinský. Krátce na to se Trmal vytáhl proti pokusu Kozáka.

Vyrovnání se Slovácko dočkalo v 70. minutě. Harbovu hlavičku po přímém kopu ještě vytěsnil Nguyen na tyč, ovšem poté se míč odrazil ke Krejčímu, který jej dorazil do sítě. Také Severočeši dostali tři minuty po Krejčího trefě výhodu trestného kopu, ale proti Potočnému pokusu skvěle zasáhl Trmal. Mladý brankář si po následném rohovém kopu poradil i se střelou Mary z bezprostřední blízkosti.

Záhy však dostal Liberec podruhé v zápase možnost penalty. Malinského průnik totiž zastavila obrana Moravanů evidentním faulem a z penaltového puntíku se podruhé v zápase prosadil Kozák. Tentokrát ale vydrželo vedení domácím jen tři minuty. Zatímco Slovan těžil z pokutových kopů, hostům vycházeli standardní situace. Střídající Havlík našel naběhnuvšího Daníčka, který srovnal skóre.

Domácí však přece jen brali tři body, neboť v samotném závěru se prosadili - jak jinak - z penalty. Centr z pravé strany totiž trefil do ruky Havlíka. K exekuci pokutového kopu se opět postavil Kozák. Tentokrát pumlíč napálil pod břevno, zkompletoval hattrick a především zařídil Liberci důležité vítězství.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha29223470:2269
2.Viktoria Plzeň29205443:2765
3.Sparta Praha29166749:2754
4.FK Jablonec29146949:2648
5.Baník Ostrava291361038:3245
6.Slovan Liberec29119932:2642
7.Sigma Olomouc291241336:4140
8.FK Mladá Boleslav291091049:4439
9.Fastav Zlín291231432:3739
10.FK Teplice291051432:4235
11.SFC Opava29961439:4633
12.Bohemians Praha 190529891228:3633
13.1. FC Slovácko291031631:4433
14.1. FK Příbram29861533:6330
15.MFK Karviná29751737:5226
16.Dukla Praha29551925:5820

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (275)

Přidat komentář
REPLIKATOR

Reagovat
C-M@ster

Plzeň mohla mít titul ve svejch rukách

Reagovat
db18

Ještě nemohla.

Reagovat
C-M@ster

Kdyby vyhrála, tak by jí pak stačilo vyhrát zbytek zápasů bez ohledu na ostatní výsledky a měla by titul.

Reagovat
db18

Měli bychom stejně bodů jako Slavia. Takže by vyhrála Slavia.

Reagovat
db18

Ne, jsem kokot a nevim, kolik je 65+2

Reagovat
C-M@ster

Tojefuk, s takovouto hrou Plzeň stejně nemá šanci...

Reagovat
C-M@ster

Jakto?

Reagovat
db18

viz výše.

Reagovat
Fakt

Měli bychom o bod víc

Reagovat
PlackaSKS

plzensky cetto?

Reagovat
smazaný uživatel

A to máš v nicku číslo

Reagovat
Azazelo RD

Ale to vyjadřuje jeho matematické IQ.

Reagovat
Hokaido

To nemá číslo, to je životní styl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby vyhrala Slavia, tak ne

To jsou uvahy tvle

Reagovat
smazaný uživatel

Brno

A Budějky už mají jistou minimálně baráž

Reagovat
fabec1222

Tak nikdo nechce do baráže no, to se psalo už dřív, takhle bude jen symbolická, a postoupí jen Budějovice

Reagovat
Liquid

Reagovat
db18

Zásluhy - nezásluhy... Vrba ven. (nebo kdokoli má prsty namočený v těch standardkách)

Reagovat
Blasphemer

Dneska za to prej může Ekpai.

Reagovat
oli9

první penalta vymyslená celkem komedie...zbylé dvě naprosto v pořádku.... můžou být nasraní jen sami na sebe že tam takto lezou

Reagovat
skat

Souhlas. První mi přišlo spíš ruka Potočného, ale měl jsem to přes celý stadion, tak přesně nevím co tam bylo/nebylo. Zbylé dvě dle mého názoru byly bez debat.

Reagovat
REPLIKATOR

Liberec zkušeně

Reagovat
FCSL

Plzen 2x v sezoně ztratit s touhle Příbramí

Reagovat
ZB 07

Neskutečný kolo JInak nebejt nadstavby, tak by Karviná měla jistotu sestupu po výhře na Spartě a Slavia by slavila titul i přes prohru ve Zlíně...

Reagovat
FCSL

Vzhledem k tomu, jak to Bolka posrala, tak možná i dobrá výhra. Stejně by to bylo 6. místo a tekhle jsme pořád jen -3 na Baník místo -5

Reagovat
Kang & Kodos

Top kolo. Pozici největších kokotů jsme samozřejmě udrželi o několik světelnejch let, ale aby Slavie rupla s 2. nejhorším týmem jara a Plzeň zareagovala tak, že neporazí ani Příbram... Do toho Boleslav radši dostala dva fíky, než aby riskovala šestej flek a tři penalty v Liberci taky v topu. Nejlepší liga na světě, neuděláš nic

Jinak k zápasu Sparty snad jenom to, že celá základní sestava je zralá na pokutu a jestli se přemýšlelo, jestli dát Ščasnýmu šanci na příští sezonu, tak je to snad vyřešený. Tým stojí a padá na Kangovi, což je vzhledem k jeho hlavě děsivý.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim si. Nejvetsi kokoti jsme jednoznacne my. Protoze jsme vyhodili sanci na titul do prdele. Kdezto vam o nic nejde.

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Kang & Kodos

Nechte nám aspoň tuhle trofej

Reagovat
Bex5

Rvacka kriplu ....

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
REPLIKATOR

Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Slavis byla ale neskutecna bolest..snad se tady uz nenajde zadnej hlupak co by si dovolil tvrdit neco o tom ze na chelsea zahrali dobre, to ze nekdo neco vypusti nebo hraje blbe neznamena ze ten druhej tym hraje dobre..celej zapas slavie sem sledoval po dlouhe dobe a nebyli schopni vypotit proti pivarnikove zlinu ani prd,kazdej regulerni tym pl by je smetl bud po technicke nebo fyzicke strance vy experti co si tady dovolili tvrdit nesmysly ze by hrali v pl stred

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Fakt

Jdi do hajzlu. Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Oblibene kluby : Plzen, dekujeme za nazor a nashledanou.

Reagovat
Andis

Fakt pravda bolí co

Reagovat
smazaný uživatel

No to už ty bys asi byl mrtvej bolestí, už ti tady tolik lidí řeklo pravdu, že jsi dement, a furt tady prudíš.

Reagovat
Posledni Kovboj

Ty ses v soucasnosti asi nejsmutnejsi existence na EF. Predstavuju si te, jak ses doma za nohu pripoutanej k radiatoru, a vzdycky jen mezi zachvatama usedavyho place stihnes vyplodit nenavistnej komentar k necemu, co te sere (coz je vsechno) a zase se stahnes do kouta, kde mas schovanou rybi hlavu od vecere. Kdybys nebyl takovej curak, tak bych ti aspon zavolal socialku.

Reagovat
smazaný uživatel

A přidéééj... Bude sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby bylo jasno, fandim sparte, ale titul radsi at ziska slavia nez berbrova plzen..ale je potreba byt objektivni a nohama na zemi, co tady nekteri psali po chelsea byla nechutnost.

Reagovat
PlackaSKS

problém je v tom, že se možná snažíš být objektivní a nohama na zemi, ale zároveň si kokot...

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Andis

A nebo ty seš NEobjektivní kokot, což ostatně název PlackaSKS přímo říká. Už jen tím že začneš nadávat protože někdo napíše pravdivý komentář. To prostě nedáváš no s tím se smiř

Reagovat
Posledni Kovboj

mel by ses zabit

Reagovat
PlackaSKS

tohle mě rozesmálo víc než by mělo

Reagovat
Posledni Kovboj

je potreba tomu jit naproti

Reagovat
PlackaSKS

a kdy přijedeš na to pivo?

Reagovat
Posledni Kovboj

az nas prestanete v lize sikanovat

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Pablos

za to, že si se pasoval do role hlavního posuzovače všepravdy

Reagovat
Posledni Kovboj

meezy pls

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Spalovač šancí

A co Chelsea včera? Ta by v naší lize asi taky hrála o záchranu ...

Reagovat
PlackaSKS

podruhý ve zlině, podruhý 1:0.. omlouvám se a už tam nepojedu

Reagovat
Kang & Kodos

Nechceš jezdit všude? Myslim, že bysme se ti na to i složili

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
PlackaSKS

to funguje jen na zlín... jinak bych začal fandit dukle a vydělával na výjezdech na Slavii

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

Viníka máme, příště se poučíme

Reagovat
smazaný uživatel

To je v pořádku, klidně jezdi dál

Reagovat
smazaný uživatel

Hnuj, totalni hnuj.

Reagovat
db18

Reagovat
bobis21

zápas v Jablonci se najednou stal ještě důležitější - když vyhrajem, jdeme před ně a v nadstavbě je máme doma

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ta nadstavba vlastně funguje?

Reagovat
bobis21

1. - 3. hrají doma 3 zápasy s třemi týmy pod nimi

4. - hraje doma s 5. a 6.

5. - hraje doma s 6. a 1.

6. - hraje doma s 1. a 2.

Do vzájemných zápasů se při shodě bodů počítají jen ty dva zápasy ze základní části.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

to je trochu bordel

Reagovat
PavlíčeQ

Jsem pro. 5. místo se mi pozdává o něco víc než 4.

Reagovat
Shevchenko

Boží výsledky

Reagovat
Shevchenko

Až na ten vykunděný Liberec teda

Reagovat
mickey mouse

Úplně na kokot kolo

Reagovat
bobis21

Reagovat
Kixi Syhimour

Co to je?

Plzeň

Reagovat
Blasphemer

Teď ještě příští kolo vrátit Duklu do hry o udržení a nechybí tomu už vůbec nic.

Reagovat
Kixi Syhimour

A ještě jednou Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Vám říkám, že Slavia ten titul ještě projebe

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jediny co nam hraje do karet je to, ze Slavia hraje pohar a jeste se Spartou, takze to si vypustit nedovoli. Ale s tim jak hrajem my, tak vic jak 3 vyhry z nadstavby stejne neuhrajem.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

My jsme zas nevyhráli asi měsíc, že jo

Reagovat
Pokahontas

Historicky vzato,to se ještě v samotné české lize nikomu ,,nepodařilo",prošustrovat 5 bodový náskok na čele 7 kol před koncem,ani 4 bodový 6 kol před koncem.

Podařilo se neudržet 4 bodový 7 kol před koncem(právě Slávii),ale to byla specifická situace,na jaře 2000 v souboji s rozjetou Peltovou(a sezónu předtím Horníkovou) Spartou.V době,kdy se ještě ani zdaleka nepoužíval VAR...

Nicméně jestliže se nikomu nepodařilo prošustrovat 4 body náskoku na špici 6 kol před koncem,pak Spartě se to podařilo v sezoně 2007/08-stejný náskok dokonce 3 kola před koncem !

(resp.nominálně stejný náskok,reálně to tehdy bylo 3 a půl bodu,protože měla tehdy se Slávií horší vzájemnou bilanci.Slávie má teď s Viktorkou vzájemnou bilanci lepší,čili reálně náskok 4 a půl bodu)

Reagovat
oli9

tam není al tým který by ji mohl ohrozit... Plzen v té nadstavbě bude hořet...ty jejich výyhry o gl jak vyhrávali všude jim stačit nebudou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak právě teď, kdy už téměř o nic nejde (ano, ještě MOL cup) je ideální chvíle přivést nového trenéra a starého poděkovat pryč. Co te Horňák, už je připravený?

Reagovat
Blasphemer

Zdenda už ho určitě všechno naučil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem pro jít cestou zahraničního trenéra. Jasně, pokus Stramaccioni nevyšel, ale z českých trenérů nevidím nikoho, kdo by mohl vést ACS. Možná Ivan Hašek, jinak nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Super. Tak z posledních čtyř zápasů máme 1 (slovy jeden ) bod - 0:1 s Chelsea, 1:1 se Spartou, 4:3 s Chelsea a 1:0 se Zlínem. A přesto mě tahle Slavia neskutečně baví. I když je to za vydatného přispění ostatních účastníků, soupeři počínaje a rozhodčími konče.

Reagovat
PlackaSKS

tak chelsea bych do toho asi úplně nepočítal... jediný vyložený selhání bylo dnes a bohužel mě to po tom programu ani nepřekvapuje. jen doufám, že pro balutu to byl poslední zápas za Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

Já to počítám, dneska bylo vidět, že ty zápasy s Chelsea stály hromadu sil, do toho derby a zase derby - ve výsledku je to o tom, že ten dnešní zápas se evidentně vypustil a nechal spíš na náhodě, vyloženě se to podcenilo. Ale v souvislosti s tím programem mi to vlastně vůbec nevadí, zvlášť když ostatní zápasy v lize dopadly tak, jak dopadly.

Reagovat
KingMaster13

Zase pokud díky tomu postoupíme v poháru, tak to za to stojí. Olomouc hraje otevřenější fotbal takže věřím že to zvládneme a v nadstavbě to bude o tom jestli porazíme doma Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Jo - taky si myslím. Teď to bude o tom, jestli se chlapi zvládnou nabudit, a jestli chytnou slinu na výkon, tak ten double dají. A myslím, že to bude, dneska asi už mysleli na Molcup.

Reagovat
PlackaSKS

já to počítám do zápasovýho rytmu, do vlivu na výkon, atp.. ale ne do věty typu "prohráli jsme poslední čtyři zápasy v řadě", protože prohry o gol s chelsea jsou daleko víc než sem čekal. ale souhlasim s tim, že dnes to bylo.. děj se vůle boží, snad to ukopou. ale kdo by čekal, že takovej baluta bude tak moc špatnej. jinak jak píše dole King..

Reagovat
smazaný uživatel

No ale to je přece to, co píšu hned na začátku - my sice výsledkově dvakrát rupneme s Anglánama, ale mně padá brada, pocit je takovej krásnej dlouhej příjemnej, prostě hééééééfff. Po plichtě s rudejma jsem si zase říkal - čert vem body, byli jsme lepší, akorát jsme nedali čtyři sóla a dvě penalty, no bóže. Prostě skóre a body žádnej zázrak, ale ty naše kluky se nedá nezbožňovat.

Reagovat
PlackaSKS

já to myslel tak nějak stejně no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Logan

Já teda doufám, že tohle byl poslední Hušbaeurův zápas za Slavii.

ODsoudíme Balutu, kterej skoro nehraje a nemá herní tempo a stejně byl nejnebezpečnější hráč Slavie, skvěle. Dostal zase smradlavejch 60 minut.

V Příbrami byl skvělej a i dnes naše šance šly přes něj.

Zato Pepa, hráč co je v tempu a měl bych nás v těhle zápasech táhnout, to totálně odchodil, byl uplně v prdeli, prosral zápas s Chelsea (hrál 20minut), prosral derby a prosral to i dnes.

Škoda už na to taky nemá.

Chudák Mick a Olayinka, který věčně hrajou mimo pozici a Baluta, kterej pro změnu nedotane ani pořádnou šanci.

Dnes to teda ale bylo marný od vše, jediný kdo snesly přísnšjší měřítka jsou Bořil, Traoré a Suk.

Reagovat
PlackaSKS

Husby stejně marný, ale proti slabým týmům je ok. Baluta se mi nelíbí dlouhodobě. Respektive se mi nelíbil ani jednou a šanci měl dost. Olayinku beru, mick na to bohužel spíš nemá.. A jo výkon marný od všech. Asi se to ale trochu dalo čekat. Naštěstí byla Plzeň (a zbytečně i sparta) solidární

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Dneska to od Hušbyho byla ale marnost nad marnost. Však kurvil i ty věci, od kterých tam má bejt. Že by se třeba zapojil do rozehrávky a nenechával to jen na Sukovi, kterej toho měl už plný kecky po prvním poločase. A ty jeho centry, kdy trefoval prvního hráče, nebo to byly kopce, že i Rakovan se k tomu dostal, byly napřesdržku.

Reagovat
PlackaSKS

Jo, byl hrozivej.. Dokonce ani nemakal

Reagovat
Logan

Ono je těžký se dostat do nějakýho tempa, když odehraje tuhle 30 minut, pak 5 zápasů nic a pak 60 minut. Je to vidět i na Olayinkovi. Na pozdim, když se na konci zranil Zmrhal a hrál 5 zápasů na svým křídle, tak šly jeho výkony postupně nahoru.Teď zase pendluje všude možně a nemůže se pořádně chytit. TO samý Mick. Na hrotu hrál snad jednou od začátku, jinak většinou ze střídačky a často na křídlo, na 10-15 minut. Přitom byly zápasy, kdy tam mohl jít třeba na 30 minut aby se do toho dostal.

Zařekl jsem se, že JT nebudu kritizovat za sestavy, ale tady mi přijde že Škodu s Hušbauerem vyloženě potřebuje do těch zápasů dát, aby byl v kabině klid a to se mi nelíbí. Jako že Pepa dohrál zápas ve Zlíně i doma se Spartou, a v obou byl jeden z nejhorších na hřišti, to je do očí bijící.

Balu má, imho, nejlepší nebo rozhodně jednu z nejlepších individuálních technik v týmu/lize. Jeho první dotek nemá nikdo. Pořád mu dávám čas, i u českých hráč kolikrát trvá půlroku, než se chytí, on navíc přišel z ciziny. Vím, že za velký prachy, ale podle mě tady není co ztratit. Teď ho za podobný prachy stejně nikdo nekoupí, takže je důležitý se s ním snažit správně pracovat, aby se chytil.

I tak byl ve Zlíně nejnebezpečnější hráč, měl i největší šanci, byl hodně v pohybu, ale hrálo se mu těžko, když Suk tahal nohy, Miňo tahal balon a Hušba neběhal vůbec.

Celej druhej poločas sem se na něj koukal a totálně odchodil, rozběh se akorát když dostal ten balon na střed a pak to domrdal střelou místo přihrávky

Škoda zase chce vše rozhodnout sám.

V Příbrami se ti Baluta nelíbil?

Reagovat
PlackaSKS

já vim, že potřebují víc hrát, aby se do toho dostali a konkrétně u olayinky je ta hra mimo pozici strašně znát. na druhou stranu prostě nemůžou hrát vyložně na jedné pozici, to už je celkem přežitek...

sledovat hušbyho ve zlíne bylo za trest. přitom soupeři typu zlín, karviná, příbram.. většinou mu to sedí. ale on prostě neni hráč co to sám strhne. přizpůsobí se zbytku a to je samozřejmě špatně.

baluta má možná dobrou techniku, ale to je pro mě tak vše. nejde mi o peníze, to je mi dokonce úplně jedno kolik stál. vadí mi jeho přístup. ano, měl velkou šanci, ale taky jak s ní naložil. to prostě musí hráč dávat. navíc i jeho přístup k tréninku je prý tristní a podle mě dostává poslední příležitost a po sezoně už se s nim nejspíš počítat nebude.

věřil jsem mu poměrně dlouho, alespon, že by se do toho mohl dostat, ale teď už moc ne... přípravu za sebou s týmem má, relativně dlouhou dobu, aby se do toho dostal taky... nemůže dostávat šanci další rok a půl jen proto, že to v sobě možná má. to radši at jde jinam a třeba se tam i prosadí, než aby nás stál body a zbytečně stagnoval. a přiznám se, že jak hrál v příbrami si bohužel vůbec nepamatuju.

jo, ve zlíne všichni tahali nohy, ale tim spíš má fakt hodně vynikat, táhnout to a ne se s tím svézt

Reagovat
Logan

On se s tím ale nevezl. Na začátku byl jedinej v pohybu a i díky tomu byl často u míče a byl v šanci a další vytvořil. Stejně tak hrál v Příbrami, kde ale byli další čerstvější hráči a bylo to znát.

Co má ale dělat, když Hušba se nehne, Suk tahá nohy a jedinej s kým si mohl přihrát byl Traoré? Vždyť to nejde hrát.

Jo, minulě jsem psal, že Hušba by měl být na podobný zápasy v lize dobrej, ale po tom, co předvedl včera jsem s ním ztratil veškerou trpělivost. Takhle odfláknutej zápas, když to on je ten kterej by to tam měl táhnout, ne Baluta.

Jinak o Balutovi jsem slyšel spíš opak, na tréninku maká fest, ale zatím ho prej nevzala kabina pořádně mezi sebe, a to asi hlavně z důvodu, že ještě pořád neumí pořádně anglicky (kdo ale ví, co je na tom pravdy). Ta aklimatizace mu prostě trvá. Ona mu prý trvala i v tom Rumunsku dost dlouho, když do toho týmu přišel, proto ho pořád neodepisuju. Vidím tam mnohem větší adepty na to, aby šli pryč.

Reagovat
PlackaSKS

tak za mě byl měl odejít zelený, mick, baluta a ideálně pomalu ale jistě odepsat škodu s hušbym. u tří prvních si myslím, že na to nemají, byť třeba micka mam moc rád.

hušby je ted lepší do kabiny než na hřiště a škodák prostě nemládne i když nás držel hodně dlouho... vlastně už na stoperu

o balutovi to řikal i trpiš, že na tréninku na to mrdá a na chvíli ho vyřadili kvůli tomu z kádru. alespon se to snad všude psalo? jako já budu jen rád když se chytne, logicky mu to ve Slavii přeju.. ale už mi tak nějak dochází trpělivost. navíc pokud přijde stanciu jak se spekuluje, tak je k ničemu

Reagovat
Logan

Mick na to má. Měl by dostat 2 -3 zápasy po sobě na hrotu v základu, kor teď když máme jen Škodu, ještě by nám ukázal.

Zelený souhlas, ten na to nemá.

Nemyslím, že Trpiš říkal, že by na to Balu mrdal na treninku. On říkal že nebyl spokojenej s tím, jak hrátl do obrany v zápasech, že nedodržoval některý pokyny při ztrátě míče. V kádru byl celou dobu.

Kde se spekuluje o Stanciovi do SKS? To teď vidím poprvé a upřímně teda moc nevím, jestli bych ho chtěl

Reagovat
PlackaSKS

Mick je bojovník, ale ne fotbalista. Navíc teda dost sobec, no. Ale to mi u útočníka tolik nevadí. O stanciuovi toho byl plný, fb, takže to nic moc neznamená. Prý jedna z vytipovanych posil a sám chce zase hrát fotbal

Reagovat
Losinho

Co konkrétně posral Hušbauer v derby?

Reagovat
Logan

Třeba tu gólovou akci sparty ... A celkově jeho výkon v derby kromě prvních 15 minut byl dost špatnej. Spíš mi řekni co udělal dobrýho, kromě centru z rohu ...

Reagovat
Losinho

A Bořil byl teda jeden z nejhorších.

Reagovat
Liquid

a když nepočítám pohár s Karvinou s béčkem, tak 1:1 doma s Libercem, 0:1 prohra s Chelsea a 1:1 doma se Spartou, teď jí v poháru musíme zničit

Reagovat
smazaný uživatel

Karvina do 5 let do LM. A kdyz najmou jako mentora Landu, tak do 7 let i vitezstvi v LM

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
monty25
Reagovat
smazaný uživatel

A jako co?

Reagovat
monty25

Jasná penalta

Reagovat
Pablos

No a ? vždyť je to ženskej fotbal ...tam je to jedno

Reagovat
Posledni Kovboj

stejne by ji nedala

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
monty25

Ale je to rozhodčí, co u nás píská Fortuna ligu...

Reagovat
PlackaSKS

mno.. to celkem odpovídá

Reagovat
monty25

To nerozporuju. Já jenom abych vysvětlil, proč to sem dávám...

Reagovat
PlackaSKS

vidět to berbr, platíš pokutu

Reagovat
monty25

Jo, nebo mě dá k soudu.

Reagovat
Pablos

já jí znám ...vždyť to bylo jen takové popíchnutí

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to vůbec není průkazný, tak co tady meleš o jasný penalte

Reagovat
monty25

Pak ukazovali ještě jeden lepší záběr, ale i tenhle je podle mě dostatečně průkazný...

Reagovat
smazaný uživatel

mne to teda jako penalta taky neprijde na tom zaberu vidim lehky kontakt, ale imo ji to skoro nerozhodilo, a pak proste spadla, kdyz videla ze mic uz nestihne

Reagovat
Pablos

taky mi to tak přišlo spíš

Reagovat
monty25

Ty nevidíš, jak ji v šestý vteřině jasně trefila do levý nohy? A to ještě v 89. minutě Adámková vymyslela trestňák pro Bayern a málem z toho vyrovnaly. No snažila se pomoct Bayernu hodně, ale stejně Barca vyhrála.

Reagovat
Miguel19

Co se divíte, když nám na hrotu "běhá" to kopyto Chorý. Hráč pro druhou ligu...

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

Divim se, ze na nej neleti zadny balon do vapna, kdyz meri tri metry...

Reagovat
smazaný uživatel

Tezko na nej poleti do vapna, kdyz jsme se nedostali ani za pulku.

Reagovat
db18

To taky... poslední 4 minuty a kopem si zpětný přihrávky kolem půlky.

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelný zážitek, Opava s kyklopem Smolou v čele neměla vůbec nic, prostě ideální den, ty ztráty konkurence Někdo chce Karvinou v lize

Reagovat
Zdechlina

Toz bylo to cinkle, nebo ne?

Reagovat
Pablos

Slavia poslala kapříky do Příbrami a Plzeň kapříky do Zlína ...jedině

Reagovat
Zdechlina

No a kdo do Liberca?

Reagovat
Azazelo RD

Podle všeho United. Pogba mohl mít hattrick.

Reagovat
Pablos

sám Kozák, aby všichni věděli, že už je fakt doma

Reagovat
Zdechlina

Hyena

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

To nasere, tři pentle

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Posledni Kovboj

za link, diky, cenim

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kde je původ tohoto ef meme, to se furt někdo tady ptal na link?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

A jak to teda dopadlo? Poslali ho domů?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Nevim, ještě jsem to nedočet.

Reagovat
smazaný uživatel

Ztratil jsi odkaz, co?

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dneska mit plzen reznicka, tak vyhráli..

Reagovat
Blasphemer

ale gól by určitě neslavil

Reagovat
Coutinho10

škoda, že ta jejich oslava v retro dresech přišla zrovna na nás, ale to nic nemění na tom, že i tak by se ten zápas měl zvládnout...jediný štěstí teda je, že vyslanej Matoušek na tajnou misi do Příbrami alespoň takto pomohl a obral Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Jo - a nahrával mu Mingazov. Už to neválcujeme jen kapříkama, ale i nasazenejma hráčema do jinejch týmů.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Liquid

dnešní výkon Sparty by nestačil ani na divizi, a jinak Sáček, to je strašnej průměrák

Reagovat
BílíAndelDrcKo

supertalent tak 3 roky späť

Reagovat
Liquid

nejbojovnější slavista byl v tomto kole Matoušek, je to takovej opak Radakoviče, Slavii zajistil postup ze skupin a teď možná titul, protože by to jinak opravdu měla i Plzeň ve vlastních rukách a to se na něj přitom nadává zhruba stejně jak na toho dřeváka olomouckýho

Reagovat
smazaný uživatel

Viz, co jsem psal o dva komenty vejš...

Reagovat
Banikovec7

Fotbalově dnes nic moc, ale Opava neměla absolutně nic, takže zasloužená výhra Teď by bylo super vyhrát i v Jablonci.

Reagovat
Kang & Kodos

Jinak Žižkov má po dnešku asi jistou ČFL. Ty už se asi fakt neoklepou. Škoda, je to sympatickej manšaft

Reagovat
monty25

Jak už jsem psal v preview: Už pár týdnů to není o tom, jestli se Viktorka zachrání ve 2. lize, ale co s ní bude dál...

https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-domaci-souteze-druha-liga/361968/zizkov-v-ohrozeni-unikatni-stadion-celi-zajmum-developeru.html

Reagovat
Kang & Kodos

Jo, četl jsem. Ale i kdyby nějak vyřešili tohle, tak sportovně si to už stejně neuhrajou

Reagovat
Hokaido

https://m.imgur.com/a/0acTRJi

Deja vu.

Ščasný ven.

Reagovat
Coutinho10

ještě vám dnes chybělo choreo: Chceme Karvinou v 1. lize a bylo by to dokonalý

Reagovat
mistr129

Hašek do Karviné jo?

Reagovat
smazaný uživatel

No ty vole ! Franta Straka Rulezzz !!! Je to proste Démon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vlkoslav

Reagovat
Pokahontas

Výhry 3:1 na Letný v roli kouče hostí v posledním domácím zápase Sparty s týmem,bojujícím o záchranu ,na to je holt specialista

Reagovat
smazaný uživatel

Jazda!

Králové Slezska!

Ale fotbal byl strašný, ale to asi takové zápasy jsou. Opavské vlajky hoří dobře, asi kvalitní palivo.

Ale na druhou stranu, fanatismus pri derby ve druhé lize byl ještě o level výše.

Reagovat
Paprika

Vlajky se pálily?

Porad jsem tak nejak cekal zda se vytahnout, ale to by byl v momentalnim okolnostem asi spatny napad...

Fotbal strasny to mas recht...Nektere kluky na na hristi mi uz hlava nebere :/

Fanatismus byl fajnovy, na Bckach to jelo pekne! Ono v te druhe lize to bylo podporeno i kvalitnejsim denim na travniku, to lidi ztrhne, ale kdyz se nic nedeje je to pak tezke...

Celkove jsem s derby nadmiru spokojen, hlavne ze nejsou dojebane velikonoce

Reagovat
lichna.

Souhlas, ale dneska jsem hlavně rád za bod. Atmosféru jsem taky čekal trošku lepší, ale nebudu kafrat, co by za to jinde dali. Smola nula, Stronati na max. Skvělé

Reagovat
smazaný uživatel

Smola je naprostá kunda, dobře ho tam Zio sjel

Reagovat
Liquid

Králové Slezska když vyhrajete jen 1 duel ze 4 ?

Reagovat
Greny

Když byly tak byly

Reagovat
smazaný uživatel

kukas na dohrano? Ja bych prvni a posledni ac ruka, ale ve vyskoku a neumyslna) nefouknul...vse v nastaveni polocasu/zapasu....podle me, nebyly. Druha bez debat. Jsem zvedavy, zda se budou posuzovat a jake bude rozhodnuti...

Reagovat
Greny

jo já neviděl skrz fotbal vůbec nic jen výsledky tak koukám až teď.. jako podle mě si všechny tři bez problémů obhaji

Reagovat
smazaný uživatel

Tu prvni?

Reagovat
Pablos

Však z toho co ukázali v dohranu ani nejde pořádně posoudit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bylo videt, ze do toho sli oba stejne, kopli se...ale ze by tam nekdo nekoho sejmul, nebo stahnul apod...to zase ne...

Fakt by me nejaky detail teto situace zajimal, protoze jsem to jako penaltovy nevidel

Reagovat
Pablos

Taky by mě zajímal detail, protože takhle právě nedokážu pořádně říct jestli spíš jo nebo spíš ne... Nebo dokonce určitě jo nebo určitě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak to ani ja...prislo mi to vzajemne, tak jen rikam, ze bych to nefouknul

Reagovat
Greny

no a ne? Teď se píská každá skoro každej kontakt na zápasech s videem(minulé kolo byla výjimka) takže pokud tam bylo nějaké lehké nakopnutí do lýtka myslím říkal tak penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Tak fotbal za chvili bude jak basketbal

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz pominu to, ze to fizlove klasicky po zapase nezvladli, tak cele derby po vsech strankach uplne o hovne. Strasne.

Reagovat
lichna.

Atmosféra mi přišla slušná, i z vaší strany to bylo dobré. Fotbal nekoukatelný, to souhlasím. Vy jste snad nevystřelili, my zase ze 3-4 šancí dali dva góly, jinak ztráty...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo to z nasi strany v hledisti dobre. Nejake meritko to z meho pohledu sneslo jen do doby, nez jsme prohravali. Za tu posledni dobu nejhorsi derby, uplne jednoznacne. I od vas jsem cekal vic, jen to pyro bylo dobre.

Reagovat
lichna.

Tak mi přišlo že jste byli o dost lepší než v 2.lize u nás. Minimálně nejlepší v sezoně z táborů, co byli u nás. Od nás jsem taky čekal trochu více. Ale za mě perfektní chorea, chápu, že šašek se vám líbit nebude..

Reagovat
smazaný uživatel

Sasek byl z umeleckeho pohledu super

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si říkal, že velká plachta z derby ve dvojce nejde překonat. Teď, když vidím královské choreo, tak se nepřestávám smát, to byl zase majstrstyk

Reagovat
lichna.

Jojo, fakt povedené.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Mi překvapilo, že asi od 60 minuty? To bylo u vás fest mrtvé. Jinak dobrý nápad kartoniad s tou vaší šachovnici!

Ale upřímně, i u nás žádná sláva. Na začátku rachot a pak průměr. Asi velké oči...

Reagovat
smazaný uživatel

Vladci Slezska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Curaci

Reagovat
smazaný uživatel

Od vas dnes hodne slabe. Uz ten pochod na stadion naznacil, ze budete tahat za kratsi konec...

Reagovat
Kiwi-21

Baník - Opava 1-0-1

Baník - Karviná 0-1-1

Karviná - Opava 1-1-0

Objektivně

1. Karviná 4 2-2-0 8.bodů

2. Baník 4 1-1-2 4.body

3.Opava 4 1-1-2 4.body

A to nepíšu abych rypal ale objektivní tabulku a jen o skóre před Opavou kdybych rypat chtěl dodám že Baník už ani ve Slezsku nehraje ale jako Slezských klub ho počítat budu

Reagovat
smazaný uživatel

Karviná nikoho nezajímá. Jediný zápas o krále Slezska je derby mezi Baníkem o sfc...

Reagovat
bobis21

Reagovat
Kiwi-21

Zajímat nemusí ale je to tak je ve Slezsku zatímco Baník tam už ani nehraje ale chápu že někteří si to nechtějí připustit protože se jim to nehodí do krámu

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, je to zcela logické i z pohledu historie.

Derby o Slezsko bylo vždy o dvou týmech, to, že tam teď opruzuje Karviná nic nemění na tom, že oni nebudou nikdy kralove Slezska.

Karviná je jen taková pritez. Karviná nikdy nebude mít takovou váhu, jako Opava, natož slovutny Baník Ostrava.

Reagovat
Kiwi-21

No historicky je větší derby Baník-Opava to bezesporu já píšu o současnosti Baník je ve Slezsku nejlepší viz postavení v tabulce (a počítám je do Slezska když už tam nehrají) ale letošní král v minitabulce je Karviná a to je fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, což ale nikoho netrápí, to nám tu jen ty vnucuješ nějakou minitabulku.

O králi Slezska je včera rozhodnuto díky lepšímu skóre (1:2, 2:0).

Reagovat
smazaný uživatel

Si nenasel zadne zelezo tak meles tyhle cypoviny. Chapu...

Reagovat
Kiwi-21

Já sbírat železo nemusím vydělám za měsíc to co ty za 2 a více měsíců tak železo opravdu neřeším

O to nejde napsal jsem prostě fakt nesnášíš a pak napíšeš hovadinu fajn, můj problém fakta přijmout není podle minitabulky já Karviná král Slezska přes to že je nejhorší prvoligovy Slezský klub

Ale to jsou prvotiny co řešit nebudu

Reagovat
lichna.

Krále Slezska ale nedělá nějaká minitabulka. Baník je prostě dle historie, velikosti a všeho okolo jasně nejsilnější klub Slezska. S Opavou nás pojí rivalita ale pořád jde o menší klub s úplně jinými možnostmi a cily do budoucna. A Karviná? To by měl být klub, který by měl spolupracovat s Baníkem. Nebo aspoň částečně. Ale ne tak, že bude využívat to co potřebuje a pak nás ojebavat kde se dá. Co se týče velikosti nebo rivality je Karviná ale prostě až za Baníkem nebo Opavou. I kdyby vyhrála všechny zápasy.

Reagovat
Kiwi-21

Nikde nepochybuji že Baník je nejsilnější klub ve Slezsku!

Psal jsem letošní král

To samé jak Pražáci mezi sebou jako o klíč Prahy

Ono v celkovém kontextu je důležitější celková tabulka a ne jestli tým získá titul krále Slezska, klíč Prahy atd je fuk pokud tým sestoupil třeba

Reagovat
smazaný uživatel

Co vy zpivate?!?

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
Spalovač šancí

Nakonec kolo vyšlo dobře, o bod větší náskok, než jsem předpokládal před jeho začátkem.

Reagovat
Frick

Doufal jsem, že ČT na Zlín - Slavia povolá SD přenosák z Brna a ona místo toho vzala tu ostravskou HD ojetinu z Kavek.

Reagovat
Pokahontas

Kolo,na které sedí slavný Pospíchalův výrok,že fotbal nemá logiku,jako ulitej.Nejméně ze dvou důvodů:

1.)Všechny první čtyři týmy bez výhry to už se pěkně dlouho nestalo...

2.)Letošní výsledky Jablonce v Praze: na vedoucí Slávii vyhraje,

na třetí Spartě uplichtí a na mnohem slabší Bohemce prohraje

Reagovat
smazaný uživatel

We are the champions of the Silesia

Reagovat
smazaný uživatel

No time for the konfidens...

Reagovat
smazaný uživatel

Zmrdi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V současné pozici na 5.miste se v nastavbe pojede na Spartu, týden na to do Jablonce, v úterý přivítáme Liberec a končíme v Plzni.

Kdybychom udělali 4.misto, tak pojedeme do Plzně přivítáme Jablonec, pak na Spartu, na Slavii a přivítáme Liberec.

Tak to snad raději, ať skončíme pati, ne? A Jablonec, ať si vyzere ty těžké vyjezdove zápasy...

Reagovat
smazaný uživatel

Ohledně pátého místa přivítáme ještě Slavii, což by bylo dobré, jediná šance proti nim něco uhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Hostit doma Jablonec a Liberec a určitě bysme měli na šest bodů, něco v Plzni a na Spartě, když se nám zadaří, tak taky můžeme uhrát, Slavia nevím, jestli byla jen unavená, nebo na ně padá i trochu nervozita, ale oni moc nedělají rozdíl mezi zápasy doma - venku, v obou jsou nejkvalitnější v lize, co se týče dominance hry, pokud jsou tedy v pohodě. Takže já bych chtěl raději to 4. místo. Teď je hlavní postoupit do finále poháru, i kdybysme byli pátí, tak bysme věděli, že tahle příčka znamená, že i kdybysme prohráli finále MOL, tak budeme v takovém případě hostit vítěze ze skupiny střed a nemuseli fandit Slavii nebo Spartě proti Bohemce...

Jablonec bude hodně těžké sousto, jsou slabší než byli na podzim, rozhodně méně produktivnější, Doležal s Trávníkem se mi zdají celé jaro trochu myšlenkami jinde, ale pořád mají výborné hráče, hrají doma a mají dost času na regeneraci, my po středěčním poháru jeden den a v pátek pět hodin cesty a chybět budou Fleišman s Fillem...To bude hodně na morál.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten 4.tym má právě dle mého naprosto vyjebany los, kdy hraje na hřištích TOP 3 a ke vsi úcte, když už tam teda jsme v té finálové skupině a máme něco uhrát, třeba i proti Slavii, tak máme daleko větší možnost ve vyhnanství než v Edenu.

Na Spartě taky umíme bodovat a hlavne, to vložené kolo v týdnu by hrál Baník v Ostrave a ne na výjezdu, což taky ušetří dost sil a k tomu by to byl Liberec.

Proto bych bral raději to 5.misto

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně si nevybereš...Hrát v sobotu v Jablonci a hrát potom hned v úterý s Libercem doma, tam by to mohlo být s naším úzkým kádrem dost na hraně...To raději Jablonec mít v azylu v sobotu a ve středu hrát na Slavii, potom v neděli na Spartu, čas na regeneraci by byl, možností je, že by se ubytovali někde poblíž Prahy a takhle by jim odpadly dvě cesty do Ostravy a znovu do Prahy...Nemluvě o tom, že Slavia je fakt strašně silná i venku...Já jsem tedy osobně pro to 4. místo, ale když postoupíme do finále poháru a budeme nakonec na 5. místě po základní části ligy, třeba po remíze v Jablonci, tak budu taky hodně spokojený...

Reagovat
Kepy_FCB

Ta nadstavba je stejnak hrozná vyjebanost ...

Reagovat
HorajzmAmmann

Je, ale ty zapasy si stejne uziju. Celkem se na to tesim

Reagovat
smazaný uživatel

No, snad na Spartu co nejméně vandráků. Snad se raději pojedou vylít někam na chaty, když už budou tropy než nám dělat ostudu v ulicích Prahy...

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu, v Ostravě proti Slavii plný dům, další z mnoha faktorů, co by nám mohlo pomoci k bodovému zisku. Třeba.

Jablonec, Liberec, tam keine stress, jsme na stejné úrovni, ale raději odehrát se silnou TOP 3 jen dva zápasy venku (a jak sem říkal, na Spartě body udělat klidně můžeme), než skončit čtvrtí a...

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu tě, já mám trochu jiný názor, jak jsem psal, tak uvidíme

Reagovat
Kepy_FCB

5. je lepší ale stejně si to Pelta pohlídá..

Reagovat
HorajzmAmmann

Navic Slavia uz bude mit mozna po sezone a do toho zapasu by mohl jit uz s nahradnikama po oslavach titulu, celkem mi to tak vychazi...

Reagovat
HorajzmAmmann

5. misto

Reagovat
ratusek

5.místo je jasné

Reagovat
božský John

4. misto = vaclav havel

5. misto = vaclav klaus

Snad nas za tejden seknete

Reagovat
smazaný uživatel

Snad remíza 3:3 a fotbal na pohodu

Reagovat
božský John

Tesim se na to. V Jablonci po tom mordoru minulej tejden uz sviti slunicko a je tepleji, tak to bude snad paradni odpoledne

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

3:3 si tam pamatuju. Tusim Tonda Fantis na 0:2 snad po 20 minutach hry... nakonec to Banik stejne posral

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně na to narážím

Anebo pak utkání v sestupove sezóně, to byla super zábava na sektoru.

Takže v sobotu ideálně spojit obě věci a pohoda. P

Reagovat
ratusek

Mě přijde, že to má Vrba těžce v piči. on ty svoje protěžoval pořád, ale teď když se mu něco nelíbí tak vystřídá jediného fotbalistu co to nemá v piči (Kayambu), případně to hodí na Ekpaie, ale ten je příšerný a nemůže za to že ho Plzeń koupila.

Paradoxem je, že ikdyž na to většina kádru sere (z různých důvodů). tak nebýt laxních ztrát se Starkovem tak mají bodů jako Slavia, ale na kdyby se nehraje. Zkrátka Slavia má titul i díky tomu, že ostatní jsou totálně neschopni.

Reagovat
Kang & Kodos

Já bych teda řekl, že Plzeň má těch bodů až neuvěřitelně moc s ohledem na to, co celou sezonu předvádí a že Slavie nemá dávno titul v kapse jenom díky jejich schopnosti vytěžit z hovna maximum, tudíž 1:0

Reagovat
ratusek

To je pravda. jak jsem si myslel, že jim ty letošní posily konečně vyšly, tak naopak zapadly do průměru. a příští sezonu to bude ještě horší

Reagovat
KingMaster13

Tak Coufal se vyplatil, Masopust s Králem rovněž, věřím, že i Ševčík. Ale ty zahraniční no Bohužel v zahraničí je to vždy tak 1:3 že se člověk trefí, proto každej raději nakupuje doma. Musí na sobě Olayinka i Baluta dost zapracovat. U Olayinky ještě promíjím fakt, že často nehraje na své pozici

Reagovat
Losinho

Mluví o Plzni

Reagovat
ratusek

Reagovat
KingMaster13

ups

Reagovat
ratusek

Objektivně si to zhodnotil, ale nemyslel jsem vás Plzni to braní odložených hráčů nevychází a Kayamba chudák taky zapadá do průměru.

Reagovat
KingMaster13

Ale je to i tím herním stylem. Mě přijde, že oni se chtějí na ty výhry co nejméně nadřít. Takže dají gol a pak to lážo plážo brání

Reagovat
ratusek

protože ty pilíře jsou zase starší a navíc mám takovej dojem, že ten uvolněnej režim (rum, becherovka, Pavel Fořt) se začal celkem podepisovat. A Vrbu to celkem sere. ale to jen můžu spekulovat a navíc to nekoresponduje s tím, že jako prvního střídá Kayambu, kterej jedinej hraje fotbal a je vděčnej

Reagovat
Kang & Kodos

Oni jsou výborný v tom, že posily kolikrát zařídí už v průběhu jarní sezony nebo hned po jejím konci (loni Pernica, Procházka, Ekpai), jenže ve finále to tam pořád táhnou ty stejný hráči. A když třeba takovej Kayamba vypadá jako trefa do černýho, tak ho Vrba bůhvíproč v půlce zápasů stáhne jako prvního hráče a posílá tam komiky jako Petržela nebo Kovařík.

Reagovat
ratusek

Přesně tak a příští sezonu budou ti hráči zase o rok starší a to už nemůže vydržet. A pokud nedají šanci Šulcovi, kterej hostuje v Jihlavě, tak jsou ultradementi.

Reagovat
Blasphemer

Šulc je výbornej. Takže nejspíš hostovačka někde v prdeli, kde ho nebudou stavět, protože není jejich.

Reagovat
ratusek

jsem na něj dost zvědavej a uplně jsem čuměl co si dovoluje a v jaký rychlosti pracuje. Pokud mu dáte šanci, tak to bude kauf pro všechny

Reagovat
Blasphemer

Já ho viděl za Jihlavu asi třikrát a pokaždý jsem čuměl, jakýho hráče v něm máme. Jestli nedostane šanci, tak ať už jdou do píče. V současným kádru nemůže takovej hráč zůstat přehlídnutej.

Reagovat
GEGE

Baník neskutečné choreo

Reagovat
smazaný uživatel

Franz strasne mu to prajem, super

Reagovat
Kepy_FCB

Choreo Každý král má svého šaška bylo supr a mohlo by mít pokračování třeba: Každý král má své kurvy...

Reagovat
doNny

kurvy jste vy, gaučáku

Reagovat
Kepy_FCB

Vás jsem sice nemyslel ale když se k tomu hlasis...

Gaucak už jsem no a cooooo no a cooo

Reagovat
Kepy_FCB

Džekyho video po derby ... bububu bude, bububu bude..

Reagovat
lichna.

Tiki Taka dneska Egonek dostal výchovnou řeč a Suchařípa je prostě dement.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Suchařípa teď dostává dobrej kouř

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele