KRIŽÁNEK slaví 6. vítězství v řadě!

Michal Križánek znovu vítězem!

Michal Križánek, jeho trenér Alexander Hlobik i celá Asociácia Elite Pro mohou slavit. Jejich největší hvězda mezi muži začala rok 2019 tak, jako končila rok 2018. Vítězně! Michal si dnes na Maltě připsal své 6. vítězství v řadě. Znovu tak potvrdil, že je králem a každý, kdo se jej pokusí sesadit, má před sebou složitý úkol. Dnes byl jasným vítězem.
Důvod k oslavám má určitě i Tomáš Kašpar. Ten dokázal ještě vylepšit formu z Řecka i Francie. Ze zadu byl opravdu nebezpečný a definitivně se zde odtrhl pronásledovatelům. Tomáš svým dalším pódiovým umístěním potvrdil, že v Elite Pro patří mezi nejvýraznější tváře.
Třetí místo slaví překvapivě Fabio Petruio, který původně nebyl ve startovní listině zveřejněné začátkem týdne. Fabio se na soutěži prezentoval ve fantastické formě, která jej katapultovala výsledkovou listinou nahoru.
Bramborový závěr kariéry slaví Milan Obořil, který sice nekončí tak, jak by si asi přál, ale může stát s vztyčenou hlavou. Během 3 závodů v letošním roce skončil 2.,3. a 4., což jsou solidní výsledky!
Páté místo si při svém návratu připisuje Honza Turek. Já jej před soutěží tipoval na místo druhé, což se nakonec nepotvrdilo. Honza neměl takovou formu, na jakou jsme u něj zvyklí. Problémem však byla určitě i barva, která mu nesedla a on tak, alespoň podle živého přenosu, nemohl ukázat detaily, kterými je pověstný.
Osmé místo, no klidně mohlo být sedmé, vybojoval Petr Šidlo. Ten i přes ne 100% formu vypadal na prknech mezi ostatními velice dobře. Hluboká separace kvadricepsů v čelních postojích v kombinaci s úzkým pasem z něj dělala závodníka, který se právě zepředu rozhodně neztrácel. Výsledkově asi dle očekávání, ale tím, jak vypadal, mě Petr pozitivně překvapil. Může být spokojený!
Kompletní fotogalerii ze soutěže naleznete ZDE

Výsledky kulturistika OPEN:

1. Michal Križánek
2. Tomáš Kašpar
3. Fabio Petruio
4. Milan Obořil
5. Jan Turek
6. Andrej Kolodzejczyk
7. Omar Pellejero Suarez
8. Petr Šidlo
9. Pedro Esteves

Vybrané foto:

Michal Križánek

Serhii Danilets (vítěz classic physique) a Michal Kružánek

Tomáš Kašpar

Fabio Petruio

Milan Obořil

Honza Turek

Petr Šidlo