Představujeme vám posilu Láskyplného světa 2

Představujeme vám posilu Láskyplného světa 2

Minule jsme vám představili prvního nového člena týmu Martina a dnes je čas na další posilu Láskyplného týmu. Mluvím o Radkovi - jednom z nejlepších Vládců Síly (student Astrální akademie), kterému již nestačilo po cestě kráčet, ale začal se na jejím tvoření aktivně podílet.

Kdo jsi? 

Jsem rytíř, jsem láska, jsem cesta, jsem tajemství. I to jsem mimo jiné nalezl v Astrální akademii. Jinak v této realitě jsem muž, ročník 75, vystudovaný inženýr - na to jsem právem hrdý (proč ? více zde http://www.vutfu.cz/ :-D), realitní makléř, správce nemovitostí, trochu i developer. Přítel.

Jak jsi se dostal do Láskyplného světa?

Silným záměrem. Dozvěděl jsem se o Láskyplném světě už hned na začátku, ale pak několik let trvalo, než se naše cesty protnuly.

Co tě baví? Jaké máš schopnosti?

Baví mě nechat věci plynout, hrát si, číst knížky, být s přáteli, snít, kocouři. Moje schopnosti, organizace, dávat věci dohromady, tvořit, když přijde správná chvíle a inspirace. Denní snění, lucidní snění, astrální cestování (to mě baví, i když se teprve těším na první vystoupení, vím že mě to baví :-)

Proč jsi se k nám aktivně přidal?

Protože mě k tomu vede moje cesta, cítím to tak, těžko se to vysvětluje. Důležité pro mě je moc nehrnout, netlačit, ale jen vysílat impulsy a pak vstoupit a nechat se unášet proudem. A Astrální akademie mě krásně unáší :-) S Radkem budete v kontaktu především jakožto Vládci Síly, kde pro vás spravuje uzavřené fórum. Pakliže budete mít štěstí, tak bude vaším průvodcem v samotné Astrální akademii.  A k vám, láskyplní čtenáři, promlouvá skrze obrázky u článků, které jsou od začátku března 2019 pouze jeho zásluhou a my mu za toto vše nesmírně děkujeme, jelikož všechny činnosti, které pro Láskyplný svět dělá, vyžadují velké množství energie. A zde ho máme:  

Korektura Jaroslav Hála Foto od Bouře :)