TOPlist

Samsung Galaxy Fold nabere zpoždění. Na vině mají být problémy s displejem

Samsung Galaxy Fold

V minulém týdnu se dozvěděli první reálné zkušenosti z používání ohebného smartphonu Samsung Galaxy Fold, bohužel po počátečním nadšení se objevily první vážné problémy týkající se právě ohebného displeje. Přestože Samsung začal okamžitě všechny vadné kusy analyzovat a uvedl, že zahájení prodeje ohroženo není, nakonec přeci jen zřejmě k odkladu dojde.

https://twitter.com/Samsung_News_/status/1119621302418137096

Podle Maxe J. ze Samsung News zrušil korejský gigant kvůli problémům s displeji školení zaměstnanců na zahájení prodejů. Obchody s elektronikou přitom nebudou dostávat nová zařízení, dokud nebudou všichni zaměstnanci proškolení.

Další Galaxy Fold, který má problém s displejem
Samsung Galaxy Fold, který má problém s displejem

Nepřehlédněte – Samsung Galaxy Fold má problém: ohebný displej je extrémně náchylný na poškození

Odklad premiéry naznačuje i čínské zastoupení Samsungu, které zrušilo naplánovanou tiskovou konferenci, na níž měl být Galaxy Fold uveden na tamní trh. Podle Samsungu je oficiálním důvodem problém s místem konání, je však možné, že je veškerá aktivita kolem Galaxy Fold zmrazena, dokud nebude provedena detailní analýza zaznamenaných problémů.

Aktualizováno ve 20:00: Samsung před několika okamžiky oficiálně potvrdil odložení zahájení prodeje modelu Galaxy Fold. Nový termín zahájení prodejů zveřejní v následujících týdnech.

Autor článku Jakub Karásek
Jakub Karásek
Příznivec mobilních technologií, konvertibilních zařízení a bezdrátového nabíjení, fanoušek tvrdé hudby a milovník rychlé jízdy v motokárách, na kole a na lyžích. Odpůrce FUPu, pomalého internetu a přerostlých smartphonů.

Kapitoly článku