Vstupenky online

Dalších pět hráčů pokračuje v dresu Vsetína

Redakce • 23.04.2019

Již příští týden se hráči A-týmu znovu sejdou společně v kabině, aby odstartovali letní přípravu před nadcházející sezonou 2019/2020. V minulých dnech a týdnech jsme vás informovali o devíti hráčích z aktuálního týmu, kteří budou pokračovat na Vsetíně i v nadcházející sezoně. K těmto nyní přibývá dalších pět jmen. Naopak s jedním jménem se Vsetín loučí.

Na další spolupráci se v minulých dnech s klubem dohodli odchovanci Michal Hryciow, Adam Hořanský a Ondřej Holomek. Čtvrtou sezonu po sobě se v dresu Vsetína objeví i Vojtěch Šilhavý. O sezonu méně oproti kladenskému odchovanci, tedy třetí, zažije v dresu Vsetína i nejlepší střelec druhé nejvyšší soutěže z ročníku 2017/18 David Březina

Na druhou stranu přichází také loučení. Po jednom odehraném ročníku v dresu Vsetína končí obránce Dominik Rudl. Dominikovi klub děkuje za předvedené výkony a přeje hodně štěstí v dalších krocích své kariéry. Již dříve jsme informovali, že v dresu Vsetína nebudou pokračovat také Jan Šelepněv, Peter Mikuš, Roman Rác, Tomáš Pitule, Ondřej Kopta, Mitchell Theoret, Tomáš Vávra a Luboš Rob. O dalších změnách budeme informovat během letní přípravy.

Aktuální sestava Vsetína

  • Brankáři: David Gába.
  • Obránci: Jiří Drtina, Radek Jeřábek, Tom Ondračka, Ondřej Slováček, Jakub Teper, Michal Hryciow, Ondřej Holomek.
  • Útočníci: Vít Jonák, Antonín Pechanec, David Vítek, Vojtěch Šilhavý, Adam Hořanský, David Březina.
banner pod článkem