Na velikonoční mši do kostela svůj klan dovedla sama královna Alžběta II., shodou okolností měla ten den 93. narozeniny. Nejednalo se ale o oslavu, jelikož tu koná až v červnu, kvůli počasí – jak je panovnickou tradicí.

Meghan pratchyni aspoň popřála prostřednictvím instagramu. Stejně tak učinili i další členové královské rodiny, ale ti se objevili na mši, a zvládli tak zřejmě gratulace i osobně. Jen Meghan chyběla. Přitom dřív se s královnou objevily na společné akci a usmívaly se od ucha k uchu, jako by byly velké kamarádky. Tomu už odzvonilo?

Brunetka navíc na Velikonoce nechala manžela Harryho samotného. Ten se tak na akci motal trochu jako mátoha a skoro to vypadalo, že se všem vyhýbá. Dokonce i svému bratrovi Williamovi (36). To jen nahrálo spekulacím, že jejich vztahy už nejsou tak bezvadné, jako bývaly dřív.

V pondělí má zase první narozeniny princ Louis, nejmladší dítě Kate (37) a Williama. Zatím se může pyšnit tím, že je nejmladším členem klanu, ale každým dnem má do královské rodiny přibýt ještě potomek Harryho a Meghan. Ten mu slávu asi tak trochu vyfoukne, i když naopak v nástupnické linii má větší šanci na trůn Louis.

VIDEO: Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle!

Video
Video se připravuje ...

Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle! Reuters

Fotogalerie
69 fotografií