„Je nám nesmírně líto, že vám musíme oznámit, že herečka Mya-Lecia, kterou můžete znát ze seriálů 'Millie Inbetween' nebo 'Almost Never', bohužel zemřela. Mya-Lecia byla televizní stanicí BBC velmi milována, byla to velmi talentovaná herečka, zpěvačka a tanečnice. Bude nám neskutečně chybět, jsme si jisti, že se k nám připojíte a zašlete lásku její rodině a přátelům," znělo v prohlášení televizní stanice BBC. 

V tuto chvíli není zatím jasné, co přesně je příčinou úmrtí tak mladé dívky, podle BBC News a agentury, která herečku zastupovala, zemřela Mya-Lecia poté, co zkolabovala. 

Naylorová začala s herectvím už jako kojenec, když se objevila v populární televizní show 'Naprosto dokonalé'. Od té doby si zahrála v mnoha televizních filmech a v několika epizodních rolích v seriálech. Její sláva v Británii ale naplno propukla až hlavní rolí v dětské verzi televizní stanice BBC v pořadu 'Milli Inbetween'. 

Ve velkém hollywoodském filmu Atlas mraků z roku 2012 si zahrála hned vedle filmových velikánů, jako je Tom Hanks nebo Hally Berryová (52). Mya-Lecia zemřela už 7. dubna, zpráva o její smrti se však na veřejnost dostala až deset dní poté. Jaká byla přesná příčina smrti, se zatím neví, spekuluje se ale o sebevraždě. 

Na oficiálním instagramu seriálu 'Almost Never' totiž pod tragickým oznámením o její smrti zanechali odkaz i na britskou verzi Linky bezpečí. „Víme, že tato zpráva je velmi zdrcující, ale vždy může pomoci si o svých pocitech promluvit s přáteli nebo dospělými. Jestli máte pocit, že neexistuje nikdo, s kým si o svých problémech můžete promluvit, můžete zavolat na dětskou linku pomoci," znělo v příspěvku.

Její smrt je opředena velkým tajemstvím, protože oficiálně nikdo nevysvětlil příčinu její smrti. Její management navíc smazal veškeré příspěvky ze sociálních sítí herečky, údajně kvůli soukromí rodiny. 

Fotogalerie
11 fotografií