Report: Teodor Kováč - The Night Harvest & Cape Argus, Jižní Afrika

Autor: Teodor Kováč, kategorie: Report, vydáno: 23.4.2019

Dirťák a silnička, pro mnohé nepředstavitelně nesourodá dvojice. Teodor Kováč si to ale nemyslí. Když jel spolu s Tomášem Zejdou do Jižní Afriky na dirtové závody Night Harvest nezapomněl žílu doma.

Kdo mě zná, tak ví, že dirťák a silnička jsou moje dvě momentálně nejvytíženější kola. To znamená, že když mi přišla pozvánka na největší dirt-jumpovou akci v Africe – the Night Havest, která se tento rok konala ve stejný víkend jako silniční závod Cape Argus Cycle Tour, tak jsem se dlouho nerozmýšlel a naplánoval jsem si na druhý březnový víkend cestu do nejjižnějšího Afrického státu.

Jelikož se ale primárně soustředím na dirt/slopestyle, tak jsem si Cape Argus naplánoval spíš jako příjemnou vyjížďku a všechny závodní ambice jsem směřoval na Night Harvest, kde jsme ČR reprezentovali já a Tomáš Zejda.

Pokud vás zajímá, jak se nám dirt-jump v Kapském městě vydařil, jak vypadají opice na trati silničního závodu nebo jak vypadají záběry backflipů s 360° kamerou, tak o těchto věcech a i o něčem navíc jsem natočil VLOG! Aloha!

 

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Jerry 25.4.2019 v 7:22

    Dobře vy, ale z těch záběrů 360° nebo co to je sem se malem poblil...asi moc piv včera..

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí