Prodej Lukaka a Martiala, radí bývalý hráč United Solskjaerovi!

Prodej Lukaka a Martiala, radí bývalý hráč United Solskjaerovi!

Manchester United už zjistil, že ani Ole Gunnar Solskjaer není žádný kouzelník a ani s ním to nebude jednoduché. To samozřejmě neznamená, že to není dobrý trenér. Aby ale uspěl, bude v létě muset udělat příslušné změny v kádru a přizpůsobit si tým své taktice.

Hovoří se o tom, že na Old Trafford přijdou posily do obrany, zálohy i útoku. Bez pochyby se ale najdou i jména, které Manchester United naopak opustí. Mluví se zejména o odchodu Ashleyho Younga, vyloučen však není ani odchod hvězdného Paula Pogby či brankáře Davida de Gey.

V posledních dvou sezónách dominují v útoku Rudých ďáblů zejména Romelu Lukaku a Anthony Martial. Podle Paula Ince, bývalého záložníka Rudých ďáblů, by ale měli tito dva muži Rudé ďábly opustit. Byla to reakce na utkání na hřišti Evertonu, kde Rudí ďáblové vybuchli a prohráli 0:4. Právě na Lukaka a Martiala mnozí háží vinu.

Paul Ince strávil na Old Trafford šest úspěšných sezón a je mezi fanoušky klubu oblíbený. V rozhovoru pro radio mu redaktoři vyjmenovali některé (ne všechny) hráče United a zeptali se jej, zda si přeje, aby odešli. Podle Ince by bylo dobré, aby Martial s Lukakem odešli a Rudí ďáblové obměnili útok.

Hráči, kteří by podle Ince měli zůstat:

David de Gea, Chris Smalling, Victor Lindelöf, Diogo Dalot, Paul Pogba, Marcus Rashford, Scott McTominay

Hráči, kteří by podle Ince měli odejít:

Romelu Lukaku, Anthony Martial, Fred, Nemanja Matič, Phil Jones, Ashley Young