Samsung | Ohebný displej

Revoluce se odkládá. Skládací Samsung Galaxy Fold se začne prodávat později kvůli problémům s displeji

Ohebný Samsung Galaxy Fold se minulý týden dostal k recenzentům a youtuberům, ti ale záhy začali hlásit první problémy. Displej se místy odlepoval a u některých kusů přestal zcela fungovat. Firma na vadné kusy reagovala, že se jedná o výjimky, nakonec ale oficiálně oznámila odložení zahájení prodejů. Start byl přitom plánován už na 26. dubna.

Samsung se v oficiálním vyjádření vyjádřil, že potřebuje dodatečný čas na zpracování zpětné vazby od úvodní vlny testerů a recenzentů a řádně prozkoumat, jak k těmto chybám došlo. Nejednalo se přitom o maličkosti – některé kusy měly vadný displej, který po několika dnech buď přestal fungovat, či vykazoval obrazové vady, jako je blikání a různé barevné pruhy.

Poněvadž ohebný displej je to hlavní, co tento telefon činí výjimečným, není odložení prodejů po těchto problémech ničím překvapivým. Samsung by šel sám proti sobě, když by vypustil produkt, který je takto problémový.

Nové zahájení prodeje bude oznámeno v následujících týdnech, firma jej blíže nespecifikovala. Je tak možné, že ji mezi tím předběhne konkurence v podobě Huawei Mate X, který by se mezi zákazníky mohl dostat přibližně v polovině tohoto roku.

Takto vypadá Galaxy Fold na produktovém videu:

Diskuze (13) Další článek: Konec uvazování k patníkům. V Seattlu bude možné psovi pronajmout klimatizovanou boudu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,