Populární slovenský herec v nemocnici! Co se stalo?

Andy Hryc, autor: Petr Novák

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

23. dubna 2019 11:51

Herec Andrej Hryc dělí svůj pracovní život mezi Slovensko a Česko, kde jej můžete vidět třeba v Divadle Hybernia. V Bratislavě však musel nedávno navštívit jednu z místních nemocnic. Co se populárnímu herci stalo?

Slovenský herec Andrej Hryc je populární i u nás, objevil se v řadě českých filmů a hraje tu i v divadle. Letos také oslaví už 70. narozeniny, a tak samozřejmě mnohem víc potřebuje pečovat o své zdraví. Před pár lety dokonce zhubl neuvěřitelných 15 kilogramů, aby se dostal zpátky do formy.

Zdroj deníku Nový Čas však Hryce nedávno viděl v jedné z bratislavských nemocnic, což nasvědčovalo tomu, že jej možná zase postihly nějaké zdravotní potíže. Slovenský herec nic nezastíral a na rovinu přiznal, jak na tom je.

„Když má člověk sedmdesát let, tak musí navštěvovat lékaře, to je celkem přirozené. Chodím do Ústavu srdcových a cievných chorob pravidelně na kontroly,“ uvedl Hryc pro Nový Čas s tím, že jej tam kdokoliv mohl vidět. „Odjakživa mám zvýšený tlak,“ dodal na vysvětlenou.

Ačkoliv, nebo možná právě proto, že už není nejmladší, se slovenský herec snaží žít zdravě. Přizpůsobil si jídelníček a pravidelně sportuje, především chodí plavat nebo hrát golf. A zdá se, že tenhle životní styl funguje.

„Od minulého roku jsem zhubl sedmnáct kilo, ale čtyři jsem znovu přibral. Stravuji se rozumně, většinou jím jen zeleninová jídla, mastná jídla vůbec žádné, smažená jídla jen velmi málokdy,“ prozradil Hryc deníku Nový Čas. O jeho zdraví se tedy čeští diváci nemusí obávat.

Témata: Andrej Hryc