Hvězda Slunce, seno... Jaroslava Kretschmerová (63): Velký návrat do televize! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hvězda Slunce, seno... Jaroslava Kretschmerová (63): Velký návrat do televize!

Jaroslava Kretschmerová
Jaroslava Kretschmerová (herminapress.cz)

 Konec tajemné identity! Jaroslava Kretschmerová (63) už nebude v Krejzových jen paní Colombová. K hlasu v seriálu už brzy přidá i tvář.

Na svůj nástup do seriálu se představitelka maminky Heleny Krejzové těšila už od prvního dílu. Scenáristé si ale dali načas, než se rozhodli zařadit do seriálu nejen její hlas, ale i tělo. „Půl roku si s nimi pořád jen telefonuji a teď konečně ty svoje miláčky uvidím,“ přiznala Kretschmerová.



Přesto, že se herečka na obrazovce nikdy neobjevila a byl slyšet jen její hlas z monitoru, seriál občas sledovala. Takže děj Jaroslavě Kretschmerové nebyl cizí. „Všichni jsou úžasní. Musím říct, že výhoda je to, že se se všemi znám, takže nejdu k cizím,“ poodhaluje svůj nástup do seriálu herečka, která má za sebou už několik natáčecích dní. Na obrazovce ji diváci uvidí ale až v červnu.

Po letech zase točí
Představitelka Evíka z trilogie Slunce, seno... je jako doma na jevišti, v posledních letech nepřijímala žádné televizní nabídky. Před šesti lety si naposledy zahrála v televizním filmu Jirka a bílé myšky a diváci ji mohli vidět v seriálu On je žena v roce 2005.

Krejzovi: Michal Suchánek jako zaříkávač hadů

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
24. 4. 2019 • 10:22

Kupodivu herečka Kretschmerová, byť nebyla významná hvězda plátna vypadá skoro pořád stejně, prostě ona zrzavá kudrnatá bez těch totálních změn...jo pro mne

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.