Móda a Společnost

Top 6 podprsenek pro velké poprsí

Ženy touží po velkém poprsí, ty, které je mají, by mnohdy daly kdo ví co, aby byly pro změnu méně obdařeny. Ono totiž oblékat větší hrudník není vůbec jednoduché. Někdo by řekl, že je to dokonce věda. Obchody to navíc neusnadňují, jejich nabídka je často velmi úzká. Špatně zvolená podprsenka však představuje poměrně velké zdravotní riziko. Výběr té správné podprsenky není proto záhodno podceňovat.

Jaké podprsenky jsou tedy nejlepší pro velké poprsí?

Sportovní podprsenka

Žádná a vážně myslím žádná žena s velkými prsy, která se má ráda, se neobejde bez sportovní podprsenky. Sportovní podprsenka pro velká prsa musí být robustní. Nelekejte se. Není to špatně, naopak, jen taková totiž dokáže být vaším ňadrům tou správnou oporou. Ochrání vaše prsa před poškozením. Odolá i velkému nárazi. Vůbec nejlepší podprsenkou v této kategorii je ta od Panache. Tak si ji pořiďte. Luxusnipradlo.cz ji má v nabídce.

Push up podprsenka

Další takovou skvělou podprsenkou pro velká prsa je push up podprsenka. Takováto podprsenka musí být pohodlná, polstrovaná a pevná. Musí pevně sedět na jednom místě, nesmí klouzat přes prsa, měla by mít zapínání na tři háčky a širší ramínka.

Balkónová podprsenka

Balkónová podprsenka velkým prsům lichotí. Mimo to perfektně sedí, drží je pevně u sebe.

Podprsenka typu T-shirt

T-shirt podprsenky jsou ideální nejen pod trička, ale i pro velké poprsí. Jsou dobře tvarované, měkké a pohodlné a díky bočním kosticím drží perfektně tvar. Vyrábí se i takové s širšími ramínky a širším obvodem. Speciální střih do tvaru T vytvoří dokonale zakulacené poprsí.

Podprsenka bez kostic

Myslely jste si, že podprsenku bez kostic si velká prsa nemohou dovolit? Není však snadné najít tu pravou. Takováto podprsenka pro velká prsa by měla být pořádně ušita. Neobejde se bez pevného obšitého obvodu a širokých ramínek. Tento typ podprsenky skýtá maximální pohodlí, které si zamilujete.

Zmenšující podprsenka

Jsou vám vaše prsa tak trochu na obtíž? S nepříjemným pocitem vám může pomoci zmenšující podprsenka. Unikátní střih této podprsenky zdařile zmenší váš dekolt až o dvě velikosti. O dokonalou stabilitu vašich prsou se postarají postranní kostice, širší ramínka a široké boční dílce.

Martina

Naše nejnovější, ale nejsnaživější redaktorka a zároveň editorka, která odlehčuje celé naší redakci!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..