Móda a Společnost

Víte, která podprsenka je nejoblíbenější?

Chcete si pořídit novou podprsenku a váháte, která je nejlepší? Sehnat ideální podprsenku je mnohdy fuška. Máme pro vás ty nejlepší podprsenky pro denní nošení. Tyto podprsenky jsou odolné, pohodlné, vypadají skvěle, a to i pod oblečením a ňadrům skýtají tu nejlepší podporu.

Push-up podprsenka

Push-up podprsenka dokáže prsa vytvarovat, zvětšit jejich objem a velkým ňadrům poskytne dostatečnou podporu. Navíc ženám ohromně sluší. Je zárukou svůdného dekoltu. Minimálně jedna taková podprsenka by měla být v každém dámském šatníku.

Sportovní podprsenka

Pokud nechcete trpět bolestí a pokud si nechcete zničit svá prsa, pořídíte si kvalitní sportovní podprsenku. Sportovní podprsenka musí být vyrobena z kvalitních pevných a dobře prodyšných materiálů. Musí pevně sedět na těle, nesmí nikde tlačit, ani škrtit. Jen tak budete v pohodlí.

Podprsenka bez výztuže

Další velmi oblíbeným typem podprsenky je ta bez kostic a výztuže. Není se čemu divit, protože podprsenky bez výztuže jsou pohodlné a nikde netlačí. Hezky drží tvar a dokonale se přizpůsobí vašemu tělu. Bez obav v ní vydržíte celý den. Nemusíte se bát, na trhu jsou dnes i takové, které poskytnou dobrou podporu i velkému poprsí.

Balkónová podprsenka

Tento střih podprsenky v šedesátých letech minulého století proslavila Brigitte Bardot, i proto se jí říká “bardotka”. Tyto podprsenky mohou být vyztužené, ale i nevyztužené. Vždy však mají kostice. Střih působí rovným dojmem. Může se zdát, že jsou nízké, ale to je jen optický klam. Ramínka mají umístěny prakticky až na samém okraji košíčků. Povětšinou se dají odepínat.

Plunge podprsenka nebo také T-shirt podprsenka

Plunge podprsenka má na košíčkách švy ve tvaru šikmého T. Typické pro ni je i nízký střed a vyjímatelné vycpávky. Většina z nich má odepínatelná ramínka.

Všechny tyto oblíbené podprsenky a spoustu dalších, naleznete v e-shopu Luxusnipradlo.cz. V nabídce mají jen nejnovější modely z dílen renomovaných světových značek.

Martina

Naše nejnovější, ale nejsnaživější redaktorka a zároveň editorka, která odlehčuje celé naší redakci!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..